Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Kasejovice 4 : 2 ( 1:2)

4. Září 2016 | Publikoval | V rubice Stará garda

Za krásného počasí k nám 27.8. zavítali borci z Kasejovic. Bylo jich jen 9 ! Tak jsme jim půjčili jen jednoho, bo nás bylo taky tak akorát. Celý zápas jsme hráli v početní výhodě l hráče.

První poločas jsme začali nedůrazně a hosté toho využili. Pěkně kombinovali a dostali se do 2 brankového vedení ! A to náš golman minimálně 3 gólovky chytil. My jsme se snažili také o kombinační fotbal. Naráželi jsme však na nesehranost a osobní chyby. Přesto jsme pár šancí měli. Využili jsme však jen tu zdánlivě nejmenší. Po ruce, námi nasazeného hráče, jsme měli volný kop před šestnáctkou. Provinilec férově zastavuje míč a odchází bránit. V tom Pavel fikaně přistupuje k balonu a nečekeně nahrává volnému Bakymu na čtverci. Ten jde sám na brankáře a nedává mu šanci. Poločas končí stavem 1:2.

Ve druhé půli hosté nevyužili počáteční šance. Pak se začala projevovat výhoda přesilovky. Častěji jsme se dostávali do šancí. Několikrát soupeř odvracel, na poslední chvíli, opakované střely ve velkém vápnu. Co nechytil branař, to odkopli obránci i z lajny. Baky využil rychlosti Tomáše a vyslal ho, náhrou za obranu, ku bráně. Ten to zvládl bravůrně a vyrovnal skóre na 2:2. Hosté se stále snažili o „fotbálek“ a my se utápěli ve výčitkách a vytýkání si chyb. Vše vyvrcholilo prohlášením Ládi, že se na to může příště vy…. . Po jednom z ostřelování soupeřovic brány se ke špatně odkopnutému míči dostává Baky. Nezaváhal a utěšenou střelou nás dostal do vedení 3:2 . Fotbal se hrál solidní. Hosté se nehádali. My jo. Pohlednou akci naší zálohy zakončil Baky naražením si s Liborem. Umístěná rána končí v síti. Vyhráváme 4:2 .

Pěkný zápas. Nad okopáváním se dvou protivníků vyhrál fotbal. Škoda jen, že z naší strany byla předvedena nervozita a falešné „mistrovství“. Hosté zasluhují uznání za kombinační hru po celý zápas v oslabení.

rozhodčí : Mariášník, naši lajnu hlídal Jarda Šuba

sestava : Novotný; Kába, Míka, Hami, Kubík; Šperl, Bala, Kolařík, Koláček; Frýda a Šumpík

Střídali: Hlobík a Pešťák,

Nestřídali: Brzák ( hrál za hosty )

Branky : Bala 3x /Hlobílek a Koláček po 1x /, Frýda 1x /Bala /

Příští zápas S.G. : dle rozpisu na webu ! 10. 9. !