Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Luby 2 : 4 ( 0 : 3)

27. Duben 2016 | Publikoval | V rubice Stará garda

Páteční utkání nám vůbec nevyhovují. Nepamatuji se, zda jsme někdy uspěli. I tento zápas nebyl žádnou výjimkou.První poločas byl z naší strany strašný. Než jsme se rozkoukali, tak výborný soupeř vedl 0 : 3. Na hřišti nám nic nešlo, soupeř výborně kombinoval, bohužel většinou jsme byli všude pozdě. Všichni jsme se těšili do kabiny.

V poločase nás Jarda s Bernardem vyhecovali, provedlo se několik změn v rozestavění a hle začali jsme hrát fotbal. V 11 minutě se dobře orientoval ve vápně Láďa a překvapivě hlavou snížil na 1 : 3. Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. V tuto dobu jsme hráli velmi dobře a Luby k ničemu nepustili. V 19 minutě kopal Michal trestný kop a dobře trefil k tyči. Snižujeme na 2 : 3. Bohužel za našeho tlaku soupeř provedl rychlý protiútok do otevřené obrany a upravil na konečných 2 : 4. Na víc jsme se nezmohli a Luby už si výhru pohlídaly.

 rozhodčí : Veverka Jan, Kolařík Petr

Sestava : Sládek /Guli/ Mika Jan, Zdeněk Koryťák, Kába Petr, Šuba David, Votava Michal, Šperl Daniel, Hami Tomáš, Dušek Vít, Rejšek Josef, Šumpík Ladislav

Střídali: Pešťák Václav, Šuba Jaroslav

Branky : Šumpík, Otava

Příští zápas S.G. : Kasejovice – Žichovice 15:00 hodin – SOBOTA 7. května

Odjezd v 13:45 hodin ze hřiště.