Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SK Kdyně 1920 – TJ Žichovice 2:7 (1:5)

29. Květen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

K dalšímu záchranářskému duelu jsme zavítali na půdu SK Kdyně, která nám poslala vizitku v podobě výhry na lídrem tabulky ze Stříbra. Nic jsme nepodcenili a zápas byl rozhodnut již ve 20.min., kdy jsme díky přesným trefám žichovického kanonýra (CR7) I.Butnara vedli již 0:3, byl to jeho 3. hatrick v řadě. Ve 33.min. po rohu navýšil tvrdou umístěnou střelou J.Benedikt a v 36.min. to již bylo 0:5 po přesné střele ze 20-ti metrů skóroval S. Steier. Domácím se podařilo zkorigovat zbytečným gólem so šatny, po chybném odkopu dorážel míč do prázdné branky Tomáš Pergl.
Ve druhém poločase již bylo o vítězi jasno a zápas se v podstatě dohrával, naše skóre pomohl vytáhnout F. Róth, který se z nahravače proměnil ve střelce a to hned 2x, v 57.min., 60.min. Domácí stačili jen snížit na 2:7 Jaromírem Ihou dalekonosnou střelou.
Vítězství opět bylo zasloužené a s chutí jsme si zastříleli, nyní nás čeká Žihle, kterou budeme chtít v domácím prostředí určitě porazit.

Sestava: P.Janda – L.Mourek, J.Benedikt, J.Šimáček, J.Frýzek- R.Šiška (61.min. J.Prokeš) , P.Bálek, S.Steier ( 85.min. R.Beneš), F.Róth( 75.min. M.Linhart), M.Špírek – I.Butnaru

Rozhodčí: Michal Homr – Miroslav Kohout, Miloš Fillinger DS: Ladislav Mareška
Diváci: 85

Zápis je s 3 komentáři