Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Slavoj Žihle – TJ Žichovice 2:0 (1:0)

24. Září 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do daleké Žihle jsme dojeli pouze s 11-ti hráči, M.Linhart nastoupil se zraněním, do pole musel i sekretář L.P. Stulík. Až na Jandu, který se řídí heslem: slibem nezarmoutíš… se postupně nějakým způsobem omluvilo 7 lidí ( Chod – zaměstnání, Šiška-pracovní cesta v zahraničí, Šimáček – rodinné důvody, Chalupa, Špírek, Frýzek – zraněni, J.Beneš – nemocen. Do zápasu jsme vstoupili s trpělivou pozornou hrou s cílem hrát na rychlé protiútoky. S naší taktickou obrannou hrou si domácí vůbec nevěděli rady, snažili se bezúspěšně o dlouhé nakopávané míče za obranu. Po rychlém protiútoku se nám dokonce podařilo vstřelit branku, která nebyla pro těsný ofsajd uznána. Domácí ale odpověděli v 19. min. Rázkem, který si zaběhl za naší obranu a obstřelil Landu.
Ve druhém poločase se opět hra přelévala mezi vápny, opět jsme hráli trpělivě a čekali na chybu v obraně soupeře, domácí nevěděli, co na nás hrát, ale my jsme bohužel dnes nebyli směrem dopředu příliš nebezpeční, náš dnešní soupeř měl šancí více a v 60 min. po breakové situaci středem naší obrany zvýšil skóre kolem vybíhajícího J.Landy Romanovskyy – 2:0. Po té se zápas jen dohrával, na více jsme dnes neměli. Je potřeba pochválit všechny, co dnes odjeli do Žihle, všichni podali zodpovědný a kolektivní výkon.

Sestava: J.Landa- L.Mourek, J.Benedikt, J.Jiřík, O.Musil – L.P.Stulík, P.Bálek, M.Linhart, R.Beneš, Z. Malík-J. Hlaváč

Rozhodčí: Vladimír Čermák- Ruda, Schwarz, 151 diváků, ŽK: 1:4

Bodovačka:

J. Landa [5.0] – P. Bálek [8.0] , Z. Malík [5.0] , J. Benedikt [6.0] , O. Musil [7.0] , J. Jiřík [6.0] , M. Linhart [5.0] , R. Beneš [8.0] , L. Stulík [5.0] , J. Hlaváč [6.0] , L. Mourek [6.0]