Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Černice, Plzeň – TJ Žichovice 4:1 (3:1)

12. Červen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

K utkání s posledním týmem tabulky jsme odjížděli s pocitem získat povinné vítězství, opak však byl pravdou. Začali jsme dobře a již v 7. min. jsme se ujali vedení, když po rychlé akci se trefil I.Butnaru. Další branka mu nebyla uznána pro údajný ofsajd, a v další šanci selhal, když netrefil z malého vápna prázdnou branku a tak se ke slovu dostali i domácí, kteří ze 4 nebezpečnějších střel na branku dali 4 góly. Ve 29. min. vstřelil svoji první branku v utkání 19-ti letý Radek Kozák, když přešel přes střed naší obrany a se štěstím prostřelil J.Landu. Za 3 min. se po zbytečné ztrátě míče dostal ke střele opět R.Kozák a mezi nohama vybíhajícího Landy poslal domácí do vedení 2:1. Ve 42.min. bylo ještě hůře, když si na centr do malého vápna vyskočil nikým nehlídaný Stoilov: 3:1.
Ve 45 min. se po souboji se Stoilovem zranil I.Butnaru, bohužel po jeho odchodu jsme byli v útoku již po celý zápas bezzubí. V druhém poločase jsme zatlačili domácí na jejich polovinu, nicméně skóre navýšil v 83.min. autor hatricku R.Kozák, kdy se po rychlém breaku středem obrany řítil sám na J.Landu, kterému nedal šanci, 4:1.
Byl to náš nejslabší zápas jarní části sezóny, který odhalil naše největší slabiny, ze kterých se musíme do příští sezóny ponaučit. Domácí vyhráli zcela zaslouženě, z naší strany proběhla jistá forma podcenění a tak jsme ukončili úspěšnou sérii ostudnou porážkou. Loni nás o 6 bodů obral sestupující Staňkov, letos se to povedlo posledním Černicím.

Branky: 29.,31. a 83.Kozák Radek, 42. Stoilov Petr – 7. Butnaru Ion

Rozhodčí: Plzák Martin – Štěpán Zdeněk, Rada Jiří, ŽK 2:1, 50 diváků.

Sestava: J. Landa – L. Mourek (ŽK), J. Šimáček, S. Šteier, R. Šiška – I. Butnaru (45. M. Linhart), R. Beneš, F. Róth (77. J. Prokeš), J. Frýzek, M. Špírek, J. Benedikt.