Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Mochtín – TJ Žichovice 2:7 (2:3)

30. Duben 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Branky:Babka (18. min), Dolejš (24. min.) – F. Róth 6 ( 2. min., 23. min., 47. min., 50 min., 80. min.,85. min.), S. Šteier 1 (76.min)

ČK: 3:1
Toman, Šlechta, Babka – Linhart

Utkání s Mochtínem se stalo One man show Ference Rótha, který mohl dát dalších 5 branek. V prvním poločase jsme díky brankám F.Rótha vždy vedli, domácí ale stav skóre brzy srovnali na 2:2, po přihrávce Šteiera opět F.Róth nás poslal do vedení. V závěru poločasu dostal po 2 ŽK,červenou kartu domácí Toman, po zbytečné kritice rozhodčího.
V 50. min. se chystal F.Róth vstřelit branku a byl v celá jasné situaci bez balónu, ze zadu podražen, následovala ČK pro K.Šlechtu a pokutový kop proměnil F.Róth. V 63. min. se do potyčky s M.Linhartem pustil domácí Babka, byl samozřejmě vyloučen, ale do kabin šel i M.Linhart. Přesilovku F. Róth dvěma góly jedním gólem Šteier, vytáhli skóre zápasu až na 2:7. Domácí hráli v prvním poločase vyrovnanou partii, doplatili však na velkou nedisciplinovanost a tak zápas zcela ovládli Žichovičtí, kteří mají ve svých řadách famózního střelce F.Rótha.

Sestava: P.Janda – L.Mourek, J.Benedikt, J.Šimáček, J.Frýzek – M.Špírek (59.min. J.Prokeš), P.Bálek (76.min. J.Landa), R.Šiška, M.Linhart- F.Róth, S. Šteier

Zápis je s 2 komentáři