Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Raková – TJ Žichovice 4:4 (2:2), pen. 5:4

10. Duben 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Rakové jsme přijeli potvrdit domácí výhru nad Stříbrem. Již ve 3 min. vystihl chybnou rozehrávku brankáře F.Róth, řídil se sám na branku, ale trestuhodně trefil jen boční síť, v 15.min. byl již F.Róth úspěšný, po spolupráci Špírka a Šteiera nás prudkou střelou poslal do vedení. Bohužel z vedení jsme se neradovali dlouho, centr ze strany hlavou usměrnil do vlastní sítě Benedikt. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a celý zápas byl pouze o nakopávaných dlouhých míčích na polovinu soupeře. Nefungoval nám střed pole, kde citelně chyběl zraněný R.Beneš, a tak jsme se této hře přizpůsobili. Většina hráčů bohužel nedosáhla výkonu z minulého kola, hráli jsme špatně. Po několika nevýrazných střelách domácích již však ve 34. min. udeřilo, z 20-ti metrů se po klasické střele bodlem přesně k tyči trefil Břicháček na 2:1, odpověď přišla záhy a Linhart přesnou střelou vyrovnal na 2:2.
Důrazná poločasová domluva trenéra obraz naší hry moc nezměnila a hned po 3 min. poslal domácí do vedení Lerbletier. V 74 min. jsme srovnali z penalty, která byla nařízena za nastřelenou ruku, úspěšný byl Šteier. Po 5-ti min. jsme dělovkou Šteiera dokonce vedli 3:4, nicméně naší nedůslednost potrestal opět Lerbletier, a v 87 min. srovnal na konečných 4:4. tato branka byla opravdu zbytečná a předcházelo ji z naší strany několik, hlavně taktických, chyb. Remíza byla zasloužená, jelikož nás v závěru zápasu, ještě před vyrovnáním, 2x podržel P.Janda, což mělo pro nás být varování. Raková si připsala i bonusový bod za výhru v penaltách, když hned v 1. sérii neproměnil, po prvé v životě v našem klubu ,penaltu M.Špírek, zbytek exekutorů penalt již bylo úspěšných.

Dobrý výkon odvedla trojice rozhodčích: Duda Václav – Kohout Miroslav, Kašpar Zdeněk. Delegát: Jirsa Petr., diváků 60, ŽK 0:1.

Sestava: P.Janda-L.Mourek, J.Benedikt, J.Šimáček, J.Frýzek-M.Linhart, P.Bálek, R.Šiška, M.Špírek, S.Šteier- F.Róth
Bez střídání, připraveni: J.Landa, J.Prokeš, Z.Kubík, R.Beneš