Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ KOŠUTKA PLZEŇ – TJ ŽICHOVICE 3:1 (1:0)

27. Březen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Branky: 12. Forejt, 58. Primas, 86. Kovařík – 54. Butnaru Ion

V úvodu si obě mužstva zvykala na velice hrbolatý terén, míč odskakoval od nohy a k vidění bylo hodně nepřesností a nakopáváných míčů na polovinu soupeře. Po dlouhém nákopu se k míči dostal Tomáš Forejt a tvrdou střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre utkání -1:0. Nepřesná hra nadále pokračovala, ale za zmínku stojí pouze dělovka Rótha, kterou výborně vyrazil domácí brankář na roh. Do dalších šancí nás však nepustil se svým praporkem pomezní sudí Václav Kafka.
Ve druhém poločase jsme zpřesnili hru, soupeře dostali pod stálý tlak a výsledkem bylo vyrovnání po individuální akci Rótha, který obešel 3 hráče, přihrál před prázdnou branku I.Butnarovi, pro kterého již nebyl problém skórovat. Po té jsme chtěli strhnout vedení na svoji stranu, ale domácí byli efektivnější, když našeho nedůrazu v malém vápně využil Milan Prýmas a hlavou přeloboval Landu. Opět jsme se snažili vyrovnat, ale domácí v této fázi utkání podržel skvěle chytající brankář Frýdl, který 3x vychytal F.Rótha ve vyložených šancích. V závěru jsme otevřeli hru a po jednom z několika brejků skóre utkání uzavřel na 3:1 Libor Kovařík. Zápas jsme si prohráli sami, když dostáváme velmi laciné branky po individuálních chybách a pak neproměníme 5 vyložených šancí.
Těsně před koncem utkání neudržel nervy na uzdě I.Butnaru a po kritice asistenta rozhodčího Václava Kafky obdžel červenou kartu, nutno dodat, že oprávněnou. Očekáváme, že nám bude v příštích kolech chybět. Není nic platné, že si ho “řemeslník” Kafka tzv. připravil a že měl pravdu, toto ale jeho chování v žádném případě neomlouvá.
Velmi dobře utkání odřídila dvojice rozhodčích Doksanský Tomáš a Karel Maroušek.

Rozhodčí: Doksanský Tomáš – Kafka Václav, Maroušek Karel. Delegát: Bláha Vladimír, ŽK 1:2, ČK 0:1 (89. Butnaru Ion )(hrubé urážky rozhodčího AR1 – Kafky), 80 diváků.

Sestava: J. Landa – P. Bálek, L. Mourek, J. Šimáček (ŽK), R. Šiška (83.min. M. Linhart), I. Butnaru (ŽK), (ČK: 89 min.), R. Beneš, J. Prokeš(32.min. M. Špírek), F. Róth, J. Frýzek, J. Benedikt.

Zápis je s 6 komentáři