Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Tj Žichovice – Baník Stříbro 4:0 (1:0)

2. Duben 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Branky: 24. Šiška Radim, 56. Róth Ferenc, 67. Róth Ferenc, 78. Šteier Stanislav

Na krásně upravenou hrací plochu jsme nastoupili již bez potrestaného I.Butnara, který za slovní cvičení v minulém kole dostal stop na 8 zápasů. Pohled to tabulky nám velel bodovat a tak k tomu také všichni přistoupili.
V první poločase jsme byli aktivní, vytvořili si i několik zajímavých příležitostí ke skórování, úspěšný byl pouze R.Šiška, který dělovkou propálil hostujícího brankář. Další jeho velká šance, při které sice úspěšně přeloboval brankáře, ale branku netrefil, již gólem neskončila.
Na začátku druhé půle se dostala ke slovu naše největší zimní posila F.Róth a po samostatném úniku obešel i brankáře a pohodlně zavezl míč do prázdné branky – 2:0. Po tomto důležitém gólu jsme se více zatáhli na svoji polovinu, důsledně bránili a výsledkem bylo navýšení skóre až na 4:0, o branky se postaral opět F.Róth, hlavou po rohovém kopu Steiera a následně i sám S.Steier. Gól mohl vstřelit i M.Špírek, ale v jasné pozici také přeloboval brankáře i s brankou. Hosté měli možnost čestného úspěchu, ale jedinou jejich vážnější šanci skvěle zneškodnil brankář P.Janda, a tak jsme si mohli po dlouhé době poslechnout zasloužený potlesk v žichovické aréně od našich náročných fanoušků, kterým tímto děkujeme za podporu.
Všichni jsme si včerejší fotbalové odpoledne náležitě užili. Za skvěle připravené hřiště je třeba poděkovat firmě Říha a spol., diváků za podporu a celému týmu za bojovnost, nasazení a týmového ducha, bez kterého se kolektivní sport jako je fotbal hrát nedá. Nyní musíme tento výsledek potvrdit na hřišti v Rakové.

Výborný výkon předvedli rozhodčí: Šálková Helena – Červený Václav, Pohančeník Pavel. Delegát: Cihlář František, 120 diváků, ŽK 1:1.

Sestava: P. Janda – P. Bálek, L. Mourek (ŽK), J. Šimáček, R. Šiška, R. Beneš, F. Róth (73. J. Prokeš), M. Linhart (52. S. Šteier), J. Frýzek, M. Špírek, J. Benedikt.

Zápis je s 3 komentáři