Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – FK Horažďovice 2:4 (2:0)

20. Červen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do derby jsme nastoupili bez našich zraněných útočních es I.Butnara a F.Rótha, ovšem v první půli se to na hře týmu vůbec neprojevilo a vedli jsme 2 góly již 2:0, úspěšných střelcem byl S. Šteier, další střelu P.Bálka zastavilo břevno Macounovy branky.
Druhý poločas byl ale jako vyměněný a hosté využili našich individuálních chyb v obraně a jeho kanonýři J. Nauš a M.Forman, každý 2 zásahy do černého, otočili zápas, který se pro nás vyvíjel velmi dobře.Když se zdálo, že utkání by mohlo být remízové, tak se probudil M.Forman a rozhodl o vítězství pro hosty.
O vítězství jsme přišli svoji pasivitou a uspokojením z výsledku. Takové zápasy již musíme dovést do úspěšného konce, hlavně před domácími fanoušky, kterým chceme poděkovat za celoroční podporu našeho týmu. Jelikož jsme se zachránili v soutěži je třeba sezónu hodnotit jako úspěšnou,zejména jarní část soutěže se velmi povedla. Nyní se musíme připravit na další sezónu s tím, aby jsme se již nemuseli tolik obávat o záchranu a tak se dají očekávat opět nějaké pohyby v kádru.

Sestava: J.Landa-L.Mourek, J.Šimáček, J.Benedikt, J.Frýzek- R.Šiška, P.Bálek, R.Beneš, Z.Malík, M.Linhart (55.min. M.Špírek) – S.Šteier

Branky: 22. Šteier Stanislav, 42. Šteier Stanislav – 60. Jůda Tomáš, 65. Nauš Josef, 78. Forman Michael, 83. Forman Michael
Rozhodčí: Pressl Václav – Petrželka František, Hájek Zdeněk, 150 diváků.