Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – FK Nepomuk 1:1 (1:0), PK: 2:4

8. Květen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Očekávání z tvrdého, důrazného a běhavého soupeře se potvrdili. Hosté byli nepříjemným soupeřem, který využíval dlouhé nakopávané míče stopera Viktory na útočníky a ofenzivní záložníky, kteří svojí rychlostí nejednou potrápili domácí obranu. Nepomučtí měli v prvním poločase více ze hry, domácím se nedařilo udržet vepředu míč, a tak obrana byla pod stálým tlakem. Nicméně, do vedení šli Žichovičtí ve 40. min, když přesným dlouhým míčem do běhu našel J. Šimáček I.Butnara, který utekl obráncům a trefil se přesně mezi nohy brankáře M. Barocha.
Hra ve druhém poločase se vyrovnala, ale vyrovnal se i výsledek. Po ztrátě balónu po našem autovém vhazování na polovině soupeře se do nečekané breakové situace dostal J. Vosyka, který postupoval sám na branku a s úspěchem obstřelil brankáře P. Jandu. Když v 85 .min. neproměnil vyloženou brankovou situaci I.Butnaru, který šel sám na branku po ideální přihrávce od F.Rótha, tak utkání skončilo remízou, kterou si domácí za bojovnost zasloužili.
Penaltový rozstřel žichovickým hráčům dlouhodobě nejde, nebylo nic platné, že hned v první sérii P.Janda v žichovické brance byl úspěšný, a tak prémiový bod navíc si připsali hosté.Příští týden zajíždíme k důležitému derby do Pačejova.

40. min. Ion Butnaru – 60.min. Jakub Vosyka

Sestava: P.Janda- L.Mourek, J.Benedikt, J.Šimáček, J.Frýzek- M.Špírek, R. Šiška, P. Bálek, S.Šteier (19. min. J.Prokeš, 79. J.Landa), I.Butnaru- F. Róth

Rozhodčí: Vladimír Čermák, Zdeněk Hájek, Michal König, DS: Petr Jirsa
Diváci: 120