Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Horní Bříza 0:4 (0:0)

19. Březen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

První domácí utkání jsme odehráli na náhradním hřišti ve Velkých Hydčicích. Zápas jsme zahájili aktivně, první půlhodinu jsme hráli pouze na polovině soupeře. Bohužel jsme tento tlak nebyli schopni přetavit ve vstřelenou branku, po které zejména volala neodpískaná penalta za ruku hostujícího obránce. Náš vytrvalý tlak zastavilo zranění J.Benedikta ( 2x zlomený nos), který byl min. 10.min. ošetřován kvůli neustálému krvácení. Po návratu absolvoval souboj před velkým vápnem, a k udivení všech za něj vyfasoval ve 41. min. rovnou velmi přísnou ČK. Soupeř v souboji o míč celou situace přihrál a vše odnesl zraněný Benedikt. Nutno podotknout, že na druhé straně za stejný faul na unikajícího Butnara dostal hostující stoper pouze ŽK.
Trenér ve druhém poločase přeskupil řady, ale R.Beneš sám uprostřed zálohy na vše nestačil, takže se hosté dostávali do nebezpečných situací, které během úvodních 11-ti minut přetavili v góly a rozhodli celé utkání, střelcem obou gólů byl Pavel Chocholatý, bohužel po dalších sporných verdiktech. Po obdržených brankách naše hra nebyla dobrá, Žichovičtí hráči byli flustrováni a utkání se jen z povinnosti dohrávalo, o vítězi bylo rozhodnuto. S chutí hrající hosté v 69.min.a v 90.min. navýšili skóre až na 0:4.
Rozhodčí Marek Janda po zápase prohlásil, že je mu to všechno jedno, protože už nás pískat stejně nebude…

Sestava TJ Žichovice: P. Janda – P. Bálek (ŽK), L. Mourek, S. Šteier, I. Butnaru, J. Hlaváč (69. R. Šiška), R. Beneš (ŽK), M. Šinál, M. Linhart, M. Špírek ( 69. J.Prokeš), J. Benedikt (ČK 41. min.).

Rozhodčí: Janda Marek, Vocelka Milan, Schneider Josef, ŽK 3:1, ČK 1:0 – 41. Benedikt Jiří (údajné zmaření zjevné brankové možnosti podražením soupeře ze strany v souboji o míč v nepřerušené hře), 50 diváků.