Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Okula Nýrsko 4:1 (1:0)

22. Květen 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

Proti favorizovanému soupeři jsme navázali na předchozí úspěšné výkony. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, ovšem téměř bez šancí. Za zmínku stojí nebezpečná střela nýrského útočníka, se kterou si J.Landa poradil a pak neuznaný gól J.Benedikta pro ofsajd. Naštěstí máme v týmu velkou útočnou sílu v podobě dua I.Butnaru – F.Róth, který ve 44.min. vysunul přesně I.Butnara, ten si položil i nýrského brankáře Moravce a zakončil do prázdné branky.
Ve druhé půli jsme zvýšili obrátky a v 57.min. se prosadil opět I.Butnaru, který po přesném pasu J. Benedikta všem utekl a pohrál i s hostujícím brankářem – 2:0. I.Butnaru byl při chuti a čistým hatrickem navýšil skóre na 3:0. Do střelecké listiny se posléze zapsal i F.Róth, který se po přihrávce I.Butnara řídil sám na Moravce, který byl na jeho přesnou tvrdou střelu krátký 4:0, další gól F.Rótha opět nebyl uznán pro ofsajd a tak se ke slovu dostali i hosté, když brankářem J.Landou vyraženou střelu, po trestném kopu, dorazil do prázdné branky v 79.min. T.György.
Naše vítězství bylo zcela zasloužené, obrana včele s J.Benediktem fungovala spolehlivě a několik dalších šancí ještě zůstalo nevyužito. Nyní jedeme do Kdyně, kde musíme opět bodovat.

Sestava: J.Landa-L.Mourek, J.Benedikt, J.Šimáček, J.Frýzek – B.Bálek, R.Šiška, F.Róth, S.Steier (85. R.Beneš), M.Špírek – I.Butnaru ( 80.min. J.Prokeš)

Rozhodčí: Schneider Josef – Homr Michal, Petrželka František , DS: Leckjaks Ladislav