Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Kralovice 3:0 (0:0)

23. Duben 2016 | Publikoval | V rubice Aktuality

První poločas z naší strany nebyl vůbec ideální: vázla kombinace, oba týmy pouze nakopávali dlouhé míče přes svou záložní řadu, na mokrém terénu se tak zrodila řada nepřesností. Bohužel jsme hlavně v obranné řadě kupili mnoho chyb a tak jsme mohli být rádi, že soupeř po půli nevedl 0:3, vždy nás však podržel famózně chytající P.Janda, který si zřejmě vzpomněl na svá dorostenecká léta ve Viktorii Plzeň.
Začátek druhého poločasu nám vyšel na výbornou, F.Róth vystihl přihrávku obránce na stopera, kterého si obhodil a nechytatelnou střelu vymetl šibenici kralovického brankáře. I dále jsme měli územní převahu, kterou po kombinační akci s přehledem utaženou ranou k tyči, zúročil P.Bálek. V závěrečných minutách opět P.Bálek svým důrazem přesně zakončil dobrý centr J.Frýzka a zpečetil tak naší důležitou výhru, kterou jsme si hlavně za druhý poločas zasloužili.Děkujeme divákům, že nás celý zápas usilovně podporovali a hnali nás za vítezstvím.

Branky: 48. Ferenc Róth, 77. Pavel Bálek, 89. Pavel Bálek

Sestava:

P.Janda- L.Mourek, J.Frýzek, M.Linhart (49. J.Prokeš), J.Šimáček, P.Bálek, J.Benedikt, M.Špírek, R.Šiška, F.Róth, S.Šteier ( 88.R.Beneš,90.Z.Kubík)

Rozhodčí: Lubomír Kostelník, Vladimír Čermák, Josef Schneider, delegát: Ladislav Lecjaks
Diváci:120,ŽK: 4:0

Zápis je s 3 komentáři