Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žichovice – Dlouhá Ves 1 : 1 ( 0: 0)

28. Květen 2017 | Publikoval | V rubice Stará garda

Ideální počasí, perfektní trávník, byť tvrdší. Rozhodčí Veverka. Přesto jsme byli zaraženi, bo Turnaj SG byl pro neúčast Švihova a na poslední chvíli i Nezamyslic změněn na běžný duel. Jarda na lajně očekával netrpělivě příchod Pepi Rejška, bo na trávník nastupovala silná pravá strana ( Václav a Miloš ). Říkali jsme si, že to zkusíme bez keců a hádání.

Tak jsme začali. Již první akce naznačila, že to nebude lehké. Více problémů než soupeř nám dělali přihrávky. Krátká, dlouhá, mimo. To by nám šlo. Nacvičené náhry do vápna končily v rukách brankáře. Pak se k tomu přidalo pár neuhlídaných ofsidů. A bylo to. Připomínky, narážky, vyčítání. Prostě to byla hrůza. Ještě, že v bráně nás podržel Fógl. Na druhé straně měli také výborného lapače.

Druhý poločas jsme začali aktivně a chtěli jsme si dokázat, že baletit umíme. Po velkém důrazu v hostujícím vápnu se prosadil kolínkem Láďa. Vedli jsme 1:0. I přes kvalitní střed soupeřů jsme přeci jenom měli ze hry víc. Neuvěřitelný zápas hrál Petr Kolařík. V poslední minutě však, po podivně hostům přiznaném přímáku po faulu na našeho hráče, soupeř rychle rozehrál. Udivená a rozhozená obrana to nezvládla. Útočník se na lajně velkého vápna prosmýkl mezi sloupy ( Miloš a Honza ). Vyrovnáno na 1:1. Beznaděj a zklamání ovládalo náš tým.

Co dodat ? Nic. Snad jen to, že i bez Kevina se hádáme. Tak kde je problém, když všichni chtějí hrát pro zábavu a radost z fotbálku ? Škoda, že se Turnaj nepodařil. Vše bylo přichystáno a práce kolem přípravy vyšla v niveč. Ukazuje se, že SG, která má v týmu aktivní hráče, není spolehlivá.

Sestava : Ptáček Roman; Kába Petr, Rejšek Josef, Míka Jan , Brzák Miloš ; Hami Tomáš, Kolařík Petr, Koláček Libor, Stulík Ladislav; Šumpík Ladislav a Frýda Tomáš

Střídali: Pešťák Václav, Hlobík Pavel