Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Žihobce 4 : 1 (2:1)

4. Duben 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na APRÍLA ideální počasí, perfektní trávník, kvalitní fotbalisté. Co víc si mohl Jarda na lajně přát. Takto začal první jarní zápas baletu. Věděli jsme, že soupeř je více rozehraný, měl v sestavě několik hráčů “A” týmu, ale úvod nám nadmíru vyšel. Ve 12 minutě unikl po lajně Tomáš a přesnou přihrávkou přes celou bránu našel Láďu. Ten se nemýlil. Nastavil nohu a byl tam první gól letošního jara. Vedeme 1 : 0. V 15 minutě přišla další krásná akce po ose Hami, Baky, Bernard a posledně jmenovaný tváří tvář nedal hostujícímu gólmanovi šanci, vedeme 2 : 0. Po velmi dobrém úvodu začali vystrkovat růžky hosté. Nejagilnější byl Václav Staněk. Tento si také ve 25 minutě pohrál  s naší obranou a po krásné individuální akci snížil na 2 : 1. Závěr prvního poločasu byl vyrovnaný, bez větších šancí.

Druhý poločas jsme opět začali aktivně. V 50 minutě založil akci nejlepší hráč na hřišti Jirka Frýzek, Láďa našel před brankou osamoceného Láďu Stulíka a tento s přehledem zavěsil na 3 : 1. V dalším průběhu se střídali pěkné akce na obou stranách, obě mužstva však  měla na svých postech skvělé gólmany a proto žádná branka nepadla. Náš balet se přesto ještě  jednou prosadil. V 81 minutě proměnil Pavel Hlobík přesnou příhru Zdeňka Kubíka a o zápasu bylo rozhodnuto. Vyhráli jsme zaslouženě 4 : 1.

Sestava : Ptáček Roman, Kába Petr, Rejšek Josef, Frýzek Jiří, Kubík Zdeněk, Hami Tomáš, Bala Petr, Bachroň Jiří, Stulík Ladislav, Šumpík Ladislav, Frýda Tomáš

Střídali: Krátký Antonín, Kolařík Petr, Koláček Libor, Hlobík Pavel

Příští zápas S.G. : Kasejovice – Žichovice Sobota 29. 4. od 16:00 hodin