Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Košutka Plzeň – TJ Žichovice 1:2 p. (1:0)

16. Říjen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Po domácí prohře z Nempomukem jsme jeli na Košutku do Plzně s cílem bodovat a dostat se v tabulce pravdy opět do kladných hodnot. V prvním poločase jsme pozorně bránili, obrana v čele s dnes nejlepším hráčem Václavem Jechem fungovala spolehlivě. Košutka v této fázy zápasu měla sice více ze hry, ale bez vážnějších šancí. Ojedinělou šanci však ve 22.min. zúročil na dvakrát T.Pekník, když se zcela sám po naší taktické chybě řítil na J.Landu. Z dalších našich náznaků šancí nic nebylo, takže jsme v poločase prohrávali 1:0.
Po přestávce se obraz hry změnil a my jsme soupeře z Košutky zatlačili na jejich polovinu,přicházely tak i šance. Po přihrávce J.Šimáčka byl na správném místě v 76.min. L.Černý a důraznou hlavičkou vyrovnal stav utkání na 1:1. Domácí ke konci utkání hrozili pouze z breaků, které jsme opět úspěšně ubránili.
Zápas tak dospěl k pokutovým kopům a v gala představení našeho golmana J.Landy, který bravurně zneškodnil 3 těžké střely. Za nás byli úspěšní: O.Musil, V.Jech,L.Mourek.
Když se fotbal hraje srdcem a kolektivně, dostaví se i očekávané výsledky.Premiéru v našem dresu si odbyl štírek (pozor neplést se Špírek…to je zase jiná kapitola) Š.Valigurský, kasa cink… děkujeme.

Sestava:J.Landa-L.Mourek,D.Staněk,V.Jech,L.Černý(90.min.Š.Valigurský)-M.Linhart(78.min.J.Kozlík),P.Rojík,R.Beneš,O.Chalupa-P.Bláha(55.min.O.Musil),J.Šimáček

Branky: 22.min.T.Pekník-76.L.Černý

Rozhodčí: Kašpar,Čermák,Čubr,delegát:V.Havlík
Diváci:90