Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Sokol Hradešice”B” – TJ Žichovice 6 : 1 ( 1 : 0)

3. Říjen 2017 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

Už je to otřepané, ale do Hradešic jsme odjeli s minimálním počtem hráčů. Je těžké dělat trenéra, nebo nějakou taktiku. Přesto jsme nastoupili s odhodláním udělat nějaký solidní výsledek. Beton a hra na jednoho útočníka vydržela 30. min. Z úvodního náporu domácích stojí za zmínku pouze střela z trestného kopu nad naší branku v 7. min. Uzdraveného Frýdu na hrotu útoku výborně doplňoval Brož ve středu pole, Hradešice jsme k ničemu vážnému nepustili. V 18. min. pěkně vystřelil Brož, těsně minul branku. O několik minut poději si vše zopakoval a trestný kop s námahou vyrazil gólman domácích před sebe nohama. K dorážce jsme se nedostali. V 33 min. pěknou střelu domácích z 18 metrů vyrazil náš gólman před sebe, dorážka z ideální pozice 7 metrů nevyšla. Zákrok utkání předvedl Roman Ptáček a střelu vyrazil špičkami prstů nad bránu. V 36. minutě prošel středem naší obrany Václav Kotiš a bylo to 1 : 0. Když o minutu později odkulhal ze hřiště Karel Brož a Honzovi Míkovi se obnovilo zranění třísel, bylo jasné, že je po utkání. Na plac musel povinně vedoucí Vašek Pešťák. Nikoho jiného jsme na střídačce neměli. Proti domácím mladíkům naše duo na pravé straně, myslím tímto obránce a záložníka mělo součet ne kg, ale věku – 107 roků.

O druhé půlce nebudu raději mnoho psát. Ke zraněnému Míkovi se přidal kulhající stopér Pepa Rejšek a bylo jen otázkou “kolik”. Od první minuty druhé půle se na nás valil útok za útokem, nikdo nedokázal balón podržet, bohužel někdy ani odkopnout a skóre narůstalo. Jedinou světlou výjimkou bylo sólo Tomáše Frýdy v 58. min., který obešel i domácího beka a s přehledem vstřelil náš čestný úspěch. To už bylo na 4 :1. Poté Hradešice přidali pouze dvě branky, díky výbornému Romanu Ptáčkovi a několika neproměněných tutovek. Konečný a pro nás lichotivý výsledek byl 6 :1.

 Sestava : R. Ptáček, P. Kába, J. Rejšek, J. Míka, J. Šuba, P. Hlobík, J. Bachroň, Jiří Pavlík, K. Brož, T. Frýda, V. Pešťák

Další utkání sehrajeme až za 14 dní, v neděli dne 15. 10. 2017 od 15:00 hodin. doma s “C” Sušice.