Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Sokol Křimice – TJ Žichovice 2:1 (1:0)

1. Listopad 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Žichovičtí prvních patnáct minut měli více ze hry a měli i několik šancí ke skórování,O.Chalupu vychytal při samostatném nájezdu domácí brankář,R.Benešova střela nebyla důrazná, poté se hra vyrovnala. Domácí si vytvořili první velkou šanci po půl hodině hry, kdy šel sám na brankáře Bezdička, ale jeho pokus o lob se mu na těžkém terénu nepovedl. Tři minuty nato se dostal do podobné šance Tomáš Křen a ten si počínal o poznání lépe, když Bezdička poslal gólovou přihrávku a Křen střelou k levé tyči otevřel skóre – 1:0. Tato branka ovlivnila další průběh prvního poločasu a Křimice v něm měly více ze hry. Poměr střel na branku byl 3:7.
Druhé dějství začalo vyrovnaně, ale bez šancí. Hrálo se totiž od vápna k vápnu. Kdo se dostal do první velké šance druhé půle byli domácí, a hned tato šance skončila brankou. Rychlý protiútok v 76.min. zakončoval po přihrávce z pravé strany Václav Bezdička do prázdné brány – 2:0. Bezdička mohl skóre navýšit o pár minut později, kdy se mu povedlo zbavit obránce a přehodit i brankáře Landu, míč však skončil těsně vedle. Žichovičtí v poslední čtvrthodině zvyšovali svůj tlak a v 84. minutě se jim povedlo snížit. Po akci G.Bujoka po levé straně doklepával z malého vápna Jiří Šimáček a už to bylo jen o gól – 2:1. Domácí ale těsné vedení udrželi a připsali si po delší odmlce tříbodové vítězství.

Sestava:
J. Landa [-] – V. Jech [-] , O. Chalupa [-] , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (59. G. Bujok [-] ) , R. Beneš [-] , P. Rojík [-] (74. P. Bláha [-] ) , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-]

Střelci: 33. T. Křen , 67. V. Bezdička – 84. J. Šimáček

ŽK: 82. J. Vonášek , 87. T. Křen – 85. L. Černý .
Počet diváků: 50.
Rozhodčí: Liškutín Antonín – DUDA Václav, KOHOUT Miroslav.