Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice “B” – Sokol Kvasetice 2 : 2 ( 1 : 0 ) PK 4 : 5

28. Srpen 2017 | Publikoval | V rubice Béčko

Letošní premiéra nově přihlášené rezervy Žichovic se povedla. Přes velké obavy se při troše štěstí mohlo i vyhrát. Snad příště. Trenér J. Šuba naordinoval v úvodu defenzivní taktiku a ta se vyplatila. Soupeře jsme v první půli k žádnému vážnějšímu ohrožení naší branky nepustili. Naše mužstvo už v 5. minutě ohrozilo branku hostí tvrdou střelou J. Rejška z 25 metrů, těsně vedle. Ve 12. minutě naší aktivitu u úvodu mohl potvrdit Frýda, po pěkné akci s P. Balou minul na malém vápně. Poté se hra vyrovnala, ale žádné mužstvo si vážnější gólovou akci nevypracovalo. Až v závěru první půle ve 42. minutě jsme kopali rohový kop a zmatku před bránou hostí využil kanonýr T. Frýda a otevřel skóre 1 : 0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Ve druhé půli se soupeř zlepšil, měl i náznaky šancí, ale naše obrana odolávala. Až v 71. minutě doklepl vyraženou střelu naším gólmanem do prázdné branky M. Ballý. Poté jsme opět začali hrát, dařilo se dvojici Frýda, Červený. Posledně jmenovaný si po přihrávce T. Frýdy pohrál s hostující obranou a svůj nájezd proměnil. V 78. minutě opět vedeme. Nyní je stav 2 : 1. Bohužel vedení jsme neudrželi a po jediné chybě defenzivy, hosté v závěru krásnou hlavičkou vyrovnali. Střelcem byl kapitán P. Ballý.

Následovaly pokutové kopy. Za naše mužstvo postupně proměnili P. Bala, Z. Kubík, J. Rejšek a T. Frýda. Pátý pokutový kop náš gólman chytil. První výhru měl na svých kopačkách P. Kolařík, ale neproměnil. V šesté sérii hosté svou šanci využili, když D. Šuba svůj pokutový kop těsně minul. I přesto na naší lavičce zavládla spokojenost.

Sestava : Roman Ptáček, Josef Rejšek, David Šuba, Zdeněk Kubík, Tomáš Hami, Ladislav Stulík, Tomáš Frýda, Lukáš Červený, Petr Kolařík, Petr Bala, Pavel Bláha.

Střídali: Daniel Šperl, Ladislav Šumpík, Jiří Bachroň, Petr Kába

Další utkání sehrajeme v sobotu 2.9. od 16:00 hodin v Nalžovských Horách. Sraz v 15:15 hodin na půdě soupeře.