Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice B – TJ Milčice 2 : 5 ( 1 : 1 )

25. Září 2017 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

Za příjemného fotbalového počasí začal náš balet úvodním náporem, který korunoval brankou již v 7. minutě K. Brož dorážkou na malém vápně. Ve 20. minutě kopal trestný kop M. Linhart (posila z “A” týmu), gólovou pojistku však nepřidal, výborný gólman hostů jeho střelu vyrazil na rohový kop. Naše mužstvo bylo sice nekompletní, ale na to se stále nemůže vymlouvat. Ti co nastoupili bojovali a nechali na hřišti vše, co bylo v jejich silách. První půle byla z naší strany daleko lepší než druhá. Soupeře jsme k vážnějšímu ohrožení naší branky pustili až ve 35. minutě, kdy zmatku v naší obraně využil P. Beran a srovnal na 1 : 1.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že se pokusíme vybojovat nějaké body. Bohužel soupeř již od úvodu ukazoval svou sílu. Ve 46. minutě nás zachránila tyč naší branky, poté útočník hostů šel sám na našeho gólmana, ale neproměnil. V 54. minutě jsme si konečně vytvořili střeleckou pozici, závar ve vápně hostů skončil rohovým kopem. Poté nás na dlouhou dobu soupeř k ničemu nepustil a sám si vytvořil si několik střeleckých šancí. R. Ptáček v naší brance čaroval.

Když už jsme si mysleli, že utkání nějak ubráníme do penalt, dostal nezištnou přihrávku středem naší obrany hostující R. Patsch a svůj nájezd s přehledem proměnil 1 : 2. V 84. minutě kopal M. Linhart trestný kop z 25 metrů a opět byl úspěšnější hostující gólman. O minutu později to bylo

1 : 3. Vlastní gól si vstřelil J. Míka. V době, kdy jsme se nadechovali k závěrečnému náporu se podařilo hostům do naší otevřené obrany skórovat J. Vivatěnkem a L. Skřivanem na 1 : 5. V poslední minutě kosmeticky upravit na 2 :5 náš nejlepší hráč K. Brož. V závěru poděkování trenéru “A” týmu T. Čakrtovi, který nastoupil za náš balet a srdnatě bojoval na hrotu útoku.

 Sestava : R. Ptáček, M. Linhart, P. Kába, D. Šperl, P. Kolařík, J. Bachroň, K. Brož, T. Hami, T. Čakrt, P. Bláha, F. Pavlík

Střídali : J. Míka, L. Šumpík, M. Tábor, J. Pavlík

Další utkání sehrajeme v sobotu dne 30.9. 2017 od 16:00 hodin na hřišti Sokola Hradešice, s jejich “B” týmem. Sraz v 15:15 hodin v Hradešicích.