Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice “B” – TJ Sušice “C” 2 : 3 ( 1 : 1 )

16. Říjen 2017 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

Ideální fotbalové počasí, pěkná návštěva, smolný závěr a nejlepší výkon na podzim. Takto lze zkráceně charakterizovat další zápas baletu na domácím hřišti. Ten kdo zavítal do fotbalového stánku v Žichovicích nelitoval. Kdo se nezajímal o umístění mužstev v tabulce této soutěže nepoznal, že hraje poslední tým tabulky se suverénním lídrem.Domácí s defenzivní taktikou spoléhali na rychlé protiútoky, vyspělí hosté častěji drželi míč na svých kopačkách, ale v úvodu si nikdo vážné šance nevypracoval, Sušice byla hlavně nebezpečná po volných kopech. V 26. min. se krásně uvolnil J. Rejšek a po teči domácí obránce se krásně trefil, vedeme 1 : 0. Po naší vedoucí brance hosté přidali na obrátkách, ale obrana vše zdárně vyřešila. V 36. min. hosté založili po levé straně rychlý protiútok a přesný centr před naší branku trefil osamocený V. Dušek, bylo srovnáno na 1 : 1. Kdo by po vyrovnávací brance očekával, že se stáhneme a budeme jenom bránit, byl na omylu. Bojovnost baletu byla příkladná. V posledních minutách mohlo být i veselo. Krásný centr D. Šperla netrefil ve vyložené pozici na malém vápně P. Rojík. Rovněž Sušice si vytvořila gólové pozice, ale do šaten se šlo za vyrovnaného stavu.

Ve druhé půli začali hosté aktivně. Bohužel nám citelně chyběl zraněný T. Frýda, který nedohrál první poločas. Svou aktivitu Sušice využila v 57. minutě brankou P. Hrubce, který přešel přes tři naše hráče a skóroval na 1 : 2. V této části si hosté vytvořili několik brankových příležitostí, ale tyto neproměnili. Domácí balet v závěru otevřel hru a k překvapení všech začal být lepší. Bojovnost, nasazení slavili úspěch. Opět výborný J. Rejšek poslal v 69. minutě prudký centr před branku Sušice a domácí obránce si jej srazil do vlastní branky. Vyrovnáváme na 2 : 2. Následně mohlo být ještě veseleji, v 82.min. po krásné akci K. Brož a J. Rejšek, šel posledně jmenovaný sám na hostujícího gólmana, ale trefil jeho nohy. Nedáš, dostaneš se vyplnilo za dvě minuty. Naši chybu ve zdi využil po trestném kopu z hranice šestnáctky P. Hrubec a stanovil konečný výsledek 2 :3 pro Sušici. Závěr si zkušené mužstvo hostů pohlídalo a vážnému ohrožení jejich branky nedošlo. Přesto velké poděkování za přístup všem hráčům, udělali vše pro celkový úspěch týmu. Naši mladíci by měli začít pravidelně trénovat, trenér “A” týmu T. Čakrt Vás velice rád uvidí a úspěch se s určitostí časem dostaví.( viz. P. Bláha)

Sestava : R. Ptáček, P. Kába, D. Staněk, P. Rojík, D. Šuba, P. Bláha, K. Brož, T. Frýda, D. Šperl, P. Kolařík, J. Rejšek

Střídali : F, Pavlík, J. Pavlík, J. Míka, J. Balák, M. Tábor

Další utkání sehrajeme v neděli dne 22.10. 2017 od 15:00 hodin v Zavlekově. Sraz v 14:15 hodin na jejich hřišti.