Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – SSC Bolevec 3:0 (3:0)

20. Listopad 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Tento zápas nám trochu připomněl minulé utkání ve Svéradicích, akorát v opačném gardu. Do důležitého utkání jsme vstoupili od začátku velmi aktivně, hosté nevěděli kam dříve skočit, hráli jsme převážně na jejich polovině a vytvářeli si i hodně šancí. Hned v 9. minutě otevřel skóre utkání Gustav Bujok, který dostal do sítě dlouhý aut – 1:0. Ve 32. minutě po centru z levé strany se opět prosadil důrazný Bujok a bylo to již 2:0. Hosté v tuto chvíli nevěděli, co mají dělat, přestali hrát fotbal, začali se více věnovat rozhodčímu než svému výkonu. Toho opět domácí využili ve 43. minutě, když po dlouhém nakopu R. Beneše se zjevil za obranou Ondřej Chalupa, který postupoval sám na brankáře a své sólo umístěnou střelou k tyči proměnil a zaslouženě jsme vedli 3:0. Další velikou šanci měl J.Šimáček, který ze 2 metrů přestřelil jak prázdnou branku, tak síť za brankou.
Ve druhém poločase se hosté probrali a začali nás přehrávat,opticky byli lepším týmem. Vytvořili si i vyložené brankové šance, které vždy bravurně zlikvidoval J.Kozlík, který odchytal nejlepší utkání v našem dresu. Za zmínku stojí například pokus M. Bublíka, který se pokoušel z otočky chytře přehodit domácího gólmana, který však jeho lob vytěsnil na břevno. V 69. minutě se síly na hřišti vyrovnaly, když zbytečnou ČK dostal P. Rojík, po 2.ŽK, která následovala za zakopnutý míč. V této době již na hřišti dominovali hosté, avšak gólově se nedokázali prosadit. Nevyužitá také zůstala šance hostujícího útočníka, který postupoval sám na brankáře, který však jeho umístěnou střelu vytáhl mimo branku. Jako další postupoval na domácího brankáře hostující kapitán Pelnář, který se snažil udělat brankáři kličku, se kterou však neuspěl a míč mu byl vypíchnut. Domácí dobíhající hráč však útočníka ve vápně fauloval a následovala penalta. Z ní se však opět hosté neprosadili (netrefili ani branku), a tak jsme brali výhru 3:0, kterou jsme zodpovědně oslavili na následují dokopné.

Sestava: J. Kozlík- V. Jech, O. Chalupa, O. Musil, D. Staněk, M. Linhart (13.P.Bláha,33.J.Jiřík,80.P.Bala), R. Beneš, P. Rojík, G. Bujok (84. L. Mourek), L. Černý, J. Šimáček(87. L. Stulík)

ŽK: 49. P. Rojík , 64. O. Musil , 80. J. Jiřík – 37. L. Běl , 44. M. Bublík , 44. M. Pelnář , 77. M. Soukup , 79. M. Fictum

ČK: 69. P. Rojík – 50. L. Běl

Branky: 9. G. Bujok , 32. G. Bujok , 43. O. Chalupa

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valenta Martin – ČERMÁK Vladimír, SLADKÝ Stanislav.