Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Sokol Mrákov 4:3 (3:0)

24. Září 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Žichovic přijel nováček soutěže z Mrákova. Od úvodního hvizdu rozhodčího P.Šišky se hrál otevřený fotbal, tzv. nahoru-dolů. Začátek zápasu patřil hostům, kteří několikrát nebezpečně ohrozili branku J.Landy, ale většina střel z nadějných pozic končila mimo brankovou konstrukci. Nicméně, kdy hosté vedli aspoň 0:2, nikdo by se nemohl divit. Po té jsme si začali vytvářet šance i my a byli jsme výrazně efektivnější, první poločas bylo gala představení G.Bujoka, který nejprve po autu od Martina Linharta prostřelil, vše co mu stálo v cestě: 1:0, pak zkušeně přeloboval hostujícího brankáře z 25-ti metrů a když ve 28.min. zkompletoval dorážkou svůj hattrick, tak se žichovická aréna zaplavila, po vzoru NHL, kšiltovkami a ze sektoru ultra senior fans přilétly i dva klobouky.
Ve druhé půli jsme si asi mysleli, že to půjde samo, podcenili jsme soupeře, k tomu se nám zranili 2 důležití středoví hráči (R.Beneš,G.Bujok) a soupeř dokonce v 75. min. vyrovnal stav na 3:3 a začalo se od začátku. V 80.min. byl hostům po 2. ŽK vyloučen L.Čermák, Mrákovští však tuto změnu asi nezaznamenali, dále se aktivně pouštěli do svým útočných aktivit a z toho pramenila možnost breaků do otevřené obrany. První možnost stále ještě nedoléčený O.Chalupa ještě nevyužil, druhý samostatný nájezd, po přihrávce P.Bláhy, již úspěšný byl a střelou mezi nohy brankáře strhnul důležité vítězství na naši stranu. Byla to poslední akce zápasu a tak jsme se štěstím vyhráli a připsali si důležité body nad soupeřem, který udělal v Žichovicích velmi dobrý dojem, hrál aktivně a má určitě na víc, než je poslední místo tabulky.

Branky: G.Bujok 3 (7., 17., 28.min.), O.Chalupa (90+4 min.)

Sestava:J.Landa-L.Mourek,D.Staněk,V.Jech,L.Černý-M.Špírek,R.Beneš(73.J.Kozlík),G.Bujok(65.O.Chalupa),M.Linhart-P.Rojík(50.P.Bláha),J.Šimáček

Rozhodčí:P-.Šiška,J.Jakš,L.Frgal, delegát:Václav Havlík

ŽK: 7:3, ČK: 0:1

Diváci: 100