Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Sokol Myslív 1 : 4 ( 1 : 3)

11. Září 2017 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

Nekompletní domácí tým na velmi dobře připravené hosty neměl. Tito měli zápas od začátku ve svých rukou. Velký problém nám dělala rychlost mladíků soupeře, kteří se několikráte dostali za naší obranu. Několik střeleckých šancí v prvních minutách sice neproměnili, ale v již v 11. min. Dominik Vavřička svou šanci s přehledem proměnil. O dvě minuty později bylo vyrovnáno. Penaltový trest za ruku ve vápně proměnil Petr Bala. To bylo na dlouhé minuty z naší strany vše. Ne, že bychom nebojovali, ale kvalita a vyspělost soupeře rozhodla. Ve 23. min. se hosté ujali vedení brankou Martina Moravce. Z naší strany stojí za zmínku jen hlavička Karla Brože nad branku. V 30 minutě se zranil Tomáš Frýda a naše ofenziva byla založena jen na Karlovi Brožovi, který byl dobře střežen hostujícími hráči. Těsně před poločasem trefil kapitán Sokola Myslív Josef Hora trestný kop do šibenice a bylo po zápase.

Druhý poločas pokračoval podle not hostujícího týmu. Chtěli jsme sice vyhrát, ale na lavičce zůstal pouze jeden střídající, bohužel zraněný hráč Petr Bala. Lukáš Červený nemohl vůbec nastoupit, v průběhu prvního poločasu se zranil Tomáš Frýda, Jarda Šuba. Do druhé půle museli nastoupit kulhající David Šuba, Dan Šperl a Jiří Bachroň. V 61. min. stanovil konečné skóre opět kapitán hostů Josef Hora 1 : 4. Další šance hosté neproměnili. Naše mužstvo pohrozilo několika trestnými kopy, ale gólovou šanci si nevytvořilo. Snad zranění našich hráčů nebudou vážná.

Sestava : Roman Ptáček, Josef Rejšek, David Šuba, Tomáš Hami, Jiří Bachroň, Petr Kolařík, Karel Brož, Tomáš Frýda, Petr Bala, Daniel Šperl, Pavel Bláha

Střídali : Ladislav Šumpík, Pavel Hlobík, Filip Pavlík, Jaroslav Šuba

 Další utkání sehrajeme tuto sobotu 16. 9. 2017 od 16:30 hodin v Horách Matky Boží. Sraz na hřišti soupeře v 15:45 hodin.