Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Start Tlumačov 0:3 (0:1)

22. Říjen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Na domácím trávníku jsme přivítali suverénního lídra soutěže z Tlumačova, který letos na podzim ještě neprohrál. S tímto vědomím jsme přistoupili k utkání důsledně a odehráli jsme první poločas pozorně a vcelku vyrovnanou partii. Bohužel se nám nepodařilo udržet čisté konto do poločasu, když ve 41.min.M.Wolf po rychlém breaku utekl středem naší obrany a obstřelil J.Kozlíka, 0:1, škoda…
Se snahou o zvrat stavu utkání jsme tak vstoupili do 2.poločasu, jenže v 50.min. bylo takřka rozhodnuto, když pokutový kop se štestím proměnil L.Leitl, J.Kozlík si na míč sáhnul, ale již ho nedokázal vyrazit. V 58.min. vystřídal P.Rojík z postu defenzivního záložníka, a my se náhle dostali do neustálého nebezpečí, když zejména po breakových situací ohrožovali hosté naší branku, bylo to i tím, že jsme vyklidili střed pole. V 74.min. plácl do míče z 25-ti metrů opět M.Wolf a k překvapení všech vymetli horní růžek naší branky. Tlumačovští si zaslouženou výhru již pohlídali.
Tým Tlumačova hrál opravdu dobře ve všech řadách a prohra s ním není žádná tragedie, nicméně tabulka pravdy a naše situace nám velí přivést nějaké body z venkovního hřiště z Křimic.

Sestava:J.Kozlík-L.Mourek,D.Staněk,V.Jech,L.Černý-M.Linhart,P.Rojík(58.min.G.Bujok),R.Beneš,O.Chalupa,O.Musil-J.Šimáček

STŘELCI: 41. Wolf Martin, 50. Leitl Luděk (pen.), 74. Wolf Martin

Rozhodčí: Homr Michal, Liškutín Antonín, Picek Lukáš,DS:Lecjaks Ladislav

Diváci:90