Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice B – Nalžovské Hory B 2 : 3 ( 0 : 3)

6. Listopad 2017 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

V posledním soutěžním utkání jsme přivítali mužstvo Nalžovských Hor. Před pěknou návštěvou 70 diváků jsme začali aktivně. V 5. min. pěkně prošel K. Brož po lajně a jeho prudký centr na malém vápně před osamoceným P. Balou hosté uklidili na roh. Rovněž po rohu se míč odrážel od nohou hostů před brankou, ale se štěstím vše vyřešili. V 9. min. kopal P. Bala trestný kop, ale branku hostů přestřelil. V 18. minutě si před velkým vápnem narazil míč K. Brož s J. Rejškem, šel sám na hostujícího gólmana. Bohužel svůj nájezd neproměnil, trefil jeho nohy. Poté začali z rychlých protiútoků vystrkovat růžky hosté. Posledních patnáct minut prvního poločasu se hrálo v jejich režii. V 31. minutě ve skrumáži před brankou nedovoleně odstavil hostující hráč našeho libera ( loktem do hlavy) a osamoceně z blízka poslal hosty do vedení M. Mesiar. V 39. min. hosté udeřili podruhé, pěkně se trefil St. Přerost. Když o dvě minuty poté chyboval po rohu náš gólman, bylo to 0 : 3. Branku vstřelil P. Adamec. Se svěšenou hlavou jsme šli do kabin.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že zvedneme hlavu a pokusíme se o zvrat. V 51. min jsme J. Rejškem trefili tyč hostující branky. Po úniku J. Rejška v 55. minutě jsme kopali pokutový kop, bohužel K. Brožovi penaltu hostující gólman chytil. Ani toto nás nezlomilo. V 58 min. krásně unikl po lajně J. Šuba, míč do běhu přihrál J. Rejškovi a ten přes celou bránu hostů prudce přihrál na nohu P. Balovi. To se nedalo neproměnit. Snižujeme na 1 :3. Hosté nás ohrozili v 61. minutě, krásnou střelou do břevna. V 68. minutě znovu po lajně nádherná akce J. Šuba , K. Brož. Po přihrávce pod sebe na velké vápno volej krásně trefil F. Pavlík. Prohráváme 2 : 3. Poslední čtvrthodinku se na obou stranách přiostřilo, tlačili jsme se do vyrovnání, ale již žádnou velkou šanci jsme si nevytvořili. Naopak hosté neproměnili tři 100% šance a zaslouženě zvítězili.

Na prohru jsme záhy zapomněli a při pivku od Bernarda a krkovičce kterou přivezl J. Rejšek a připravil J. Mareš jsme zhodnotili celý fotbalový rok 2017.

Sehráli jsme 16. utkání, z toho bylo 5. výher, jedna plichta a 10 porážek. Skóre bylo pasivní 34 : 48. Střelcem roku 2017 byl Tomáš Frýda. Vstřelil 6 branek. Už se těšíme na jaro příštího roku.