Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

FK Horažďovice – TJ Žichovice 5:0 (2:0)

4. Červen 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do derby do Horažďovic jsme odjížděli s práním: konečně souseda v tabulce i na mapě porazit v jeho domácím prostředí.Bohužel,nestalo se tak.Po počátečním oťukávání překonal z poloviny hřiště J.Sovam, který centroval tak, že míč zapadl do sítě za ne zcela zdravého J.Landu.Ve 26.min. navýšil domácí Boček na 2:0 a najednou bylo horažďovických hráčů do slova plné hřiště.
V druhém poločase pokračoval územní převaha Horažďovic,kterou gólově přeměnil opět J.Sova z pokutového kopu za faul na J.Nauše, který odmával pomezní rozhodčí V.Pressl. Za následnou kritiku rozhodčího i za tento PK byl vyloučen L.Černý. Za dvě minuty se počet hráčů na hřišti srovnal, když za brutální faul dostal rovnou červenou kartu domácí brankář Rybár, který ležícího J.Šimáčka 2x dokopl kolenem do hlavy, což je i v zápise o utkání.Byl to zkrat, který se jen tak nevidí.Rybar i J.Šimáček mají veliké štěstí, že to Jirka přežil bez vážnější újmy na zdraví. Po té jsme hru více otevřeli a po breacích jsme ještě dostali dvě branky. No, nebylo to pro nás šťastné a příjemné utkání. Domácí byli produktivnější a tak zaslouženě vyhráli.

Branky:10.a 65.min. J.Sova,26.min. J.Boček,83.min.J.Štech,86.min.V.Bartheldy

Sestava:J.Landa-L.Černý,G.Bujok,R.Beneš,F.Pavlík-O.Musil,P.Rojík(78.min.L.Červený),D.Staněk,M.Linhart(34.min.L.Mourek)-J.Šimáček,I.Butnaru

Rozhodčí:J.Křen-M.Mazanec,V.Presl,DS:V.Lešetický
Diváci: 180
ČK: 1:1