Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

FK Nepomuk – TJ Žichovice 0:0 (0:0), 1:0 pen.

7. Květen 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Opět bez 5-ti lidí základní sestavy jsme odcestovali do Nepomuku s cílem odvést si aspoň bod, což jsme splnili. Taktika hry a obraz hry tomu odpovídal,hráli jsme to, na co jsme měli.
V 1.minutě utkání se ocitli ve velké šanci domácí. Po přihrávce Vosyky, Baranově zakončení se dostal k dorážce Kašpar, žichovický gólman J.Landa ovšem skvělým zákrokem nepustil domácí do vedení.Zanedlouho se do šance dostali také my, z přímého kopu, domácí brankář si však s tím poradil, bohužel vážnější šanci jsme si již za celý zápas nevytvořili.Ve 30. minutě se po rychle rozehraném rohovém kopu dostal do šance domácí Voráček a pak po samostatném nájezdu Vosyka, bez úspěchu..
Ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Domácí dobývali naši branku a měli územní převahu. Snažili se vsítit branku, ale naše obrana, včele s výborným brankářem J.Landou, pracovala pozorně a spolehlivě. Zápas tudíž skončil 0:0 a šlo se na penalty, ve kterých byli úspěšnější Nepomučtí se skórem 4:3.

Nejlepší hráč: J.Landa

Sestava:J.Landa-F.Pavlík,R.Beneš,G.Bujok,O.Musil-V.Staněk,L.Mourek,P.Rojík,M.Linhart(90.min.P.Bláha,92.min.L.Červený),D.Staněk-J.Šimáček

Rozhodčí:M.Chmelík-J.Rubáš,P.Hálek, DS:J.Vyhnálek
Diváci:120