Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žichovice – S.G. Dlouhá Ves 5 : 1 ( 2 : 1) rozhodčí Jan Veverka

31. Říjen 2018 | Publikoval | V rubice Stará garda

Hosté z Dlouhé Vsi se sice dostavili, ale měli málo hráčů. Za toto jim děkujeme. Z domácího baletu jsme jim půjčili L. Šumpíka a V. Pešťáka. První poločas byl vyrovnaný. Naše branky vstřelili L. Voříšek ve 22. min na 1:0 a P. Hlobík v 28. min. na 2 : 0. Hostující S.G. nám dala kontaktní gól ke konci poločasu v 32. min. L. Šumpíkem. Na jeho rychlé nohy naše obrana nestačila a svoje sólo bezpečně proměnil. Kéž by takto lehce proměňoval šance za náš tým.

Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně. V první části stačila hostující garda běhat, poté však odpadla a začali jsme si vypracovávat střelecké šance. Z mnoha jsme proměnili pouze tři, díky naší nemohoucnosti a hlavně v brance hostů byl výborný J. Kodýdek. V 55. min. pokutový kop proměnil R. Ptáček, v 65. min. se trefil L. Voříšek a skóre uzavřel krásnou střelou z 25 metrů L. Stulík na 5 : 1. 

Sestava :  Ptáček Roman , Vít Dušek, Kába Petr, Kubík Zdeněk, Šperl Daniel, Kolařík Petr, Hami Tomáš, Voříšek Luboš, Stulík Ladislav, Hlobík  Pavel

 Příště se sejdeme doma v sobotu dne 10. listopadu 2018 v 13:15 hod. v Žichovicích. Od 14:00 hod. sehrajeme utkání s S.G. Švihov a poté bude dokopná !!