Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žichovice – S.G. Horažďovice 0 : 2 ( 0 : 1) rozhodčí Jaroslav Šuba

18. Říjen 2018 | Publikoval | V rubice Stará garda

K dalšímu utkání baletu jsme se sešli v sobotu 13. 10. 2018 na našem hřišti. S. G. Horažďovice byla oproti nám kompletní a na hřišti to bylo znát. Už od začátku měli Horažďovice mírnou převahu. Oproti minulému zápasu jsme však hráli dobře, svědomitě bránili, kombinačně jsme rovněž nezaostávali. První poločas si mužstva mnoho šancí nevypracovala. Poločas skončil 0 :1, když se hosté po pěkné akci ujali v 26 minutě vedení střelou z deseti metrů.

Do druhého poločasu jsme šli oslabeni o gólmana R. Ptáčka, který posílil “B” tým v H. M. Boží. Do branky byl nominován P. Hlobík a podal velmi dobrý výkon. Druhý poločas již nebyl z naší strany tak dobrý, přesto jsme hráli s hosty vyrovnanou partii. Až v závěru utkání Horažďovice zvýšili své vedení na 0 : 2. Naše střelecké šance se nám nepodařilo proměnit. Co jsme nestačili na hřišti, to jsme dohnali v naší hospůdce, kde pevné jádro oslavilo kulatiny našeho kamaráda Zdeňka Kubíka.

Sestava: Ptáček Roman / Pavel Hlobík / , Vít Dušek, Brzák Miloš, Kába Petr, Kubík Zdeněk,  Kolařík Petr, Koláček Libor, František Podloucký, Luboš Voříšek, Texler Jiřík, Šumpík Ladislav

Příště se sejdeme doma v sobotu dne 27. října 2018 v 13:15 hod. v Žichovicích. Od 14:00 hod. sehrajeme utkání s S.G. Dlouhá Ves.