Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žichovice – S.G. Kasejovice 3 : 2 ( 1 . 1) rozhodčí Jan Veverka

11. Září 2018 | Publikoval | V rubice Stará garda

V sobotu 8. září 2018 se naše S.G. sešla na domácím hřišti po 15 měsících a jsme rádi, že na vítězné vlně. Poslední naše vítězství je datováno na 4. duben 2017, kdy jsme doma porazili TJ Žihobce. V našem týmu se objevilo několik nových tváří z důvodu, že někteří hráči hrají aktivně v “B” týmu.Už v úvodu utkání jsme soupeře přitlačili na jeho půli. Ve 2. min. vystřelil J. Míka, těsně vedle . Poté ve 4. min. se krásně trefil P. Kolařík a gólman hostů vyrazil jeho střelu na roh. Až ve 13. min. se ke slovu dostali hosté. Po špatné rozehrávce našeho gólmana se hostům nepodařilo trefit naši branku. První gólovou šanci měl na svých kopačkách jeden z nejlepších mužů našeho mužstva L. Šumpík, v 17. min. z penaltového puntíku přestřelil. O minutu později to přišlo, po nedorozumění obrany hostů se k laciné brance dostala naše nová posila L. Soldát a to nešlo neproměnit, do prázdné branky hostů uklidil s přehledem balón, vedeme 1 : 0. Ve 22. min. skončila krásná střela další nové tváře J. Texlera na břevně. Ve 31. minutě třetí naše nová tvář L. Voříšek těsně za malým vápnem napřáhl a jeho střela skončila nad brankou hostů. Ve fotbale se říká nedáš dostaneš a je to pravda. Z rychlého protiútoku hosté vyšachovali naši obranu a bylo vyrovnáno 1 :1. Ve 37. min. rozjel P. Kolařík nejkrásnější akci zápasu, samostatně prošel přes čtyři hráče a na malém vápně už neměl sílu a trefil dobře postaveného hostujícího gólmana. Smírně skončil první poločas utkání.

Úvod druhého poločasu byl opět v naší režii. Ve 43. min. další tutovku neproměnil L. Šumpík. To co se událo ve 46 min. se vidí jen v dobrých filmech. P. Bala kopal přímý kop, brankář hostů jej vyrazil před sebe a znovu L. Šumpík neatakován přiběhl a trefil, ne však prázdnou bránu, ale ležícího bezmocného gólmana hostů. V 52. min. z ojedinělé akce hostů prohráváme 1 :2. V 55. min. se do další šance dostal L. Šumpík a znovu z malého vápna neproměnil. Závěr utkání patřil našemu týmu. Ve 30. min. L. Voříšek po ukázkové akci s L. Šumpíkem proměnil a vyrovnal na 2 :2. Ve 36. a 38. min. jsme šli sami na gólmana hostů. Bohužel L. Šumpík a ani L. Voříšek netrefili branku. V nastaveném čase, v 81. min. obrana hostů udělala chybu a po nedovoleném zákroku ve velkém vápně byl nařízen pokutový kop. Bez problému ho proměnil náš gólman R. Ptáček. a zaslouženě vyhráváme 3 : 2.

 Sestava : Ptáček Roman, Bala Petr, Bachroň Jiří, Brzák Miloš, Kolařík Petr, Soldát, Luboš, Voříšek Luboš, Texler Jiřík, Šumpík Ladislav, Pešťák Václav

Střídal : Kába Petr

 Příště se sejdeme v sobotu dne 22. září 2018 v 09:15 hod. v Dlouhé Vsi na turnaji čtyř pozvaných týmů – S.G. Horažďovice, Žihobce, Dlouhá Ves a Žichovice. Turnaj začíná v 10:00 hod.