Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žihobce – S.G. Žichovice – 2 : 2 ( 1 : 1) rozhodčí Jan Veverka

9. Říjen 2018 | Publikoval | V rubice Stará garda

Netradičně v neděli 7. října 2018 se sešel balet  v Žihobcích proti domácí S.G. Utkání nás výsledkově uspokojilo, bohužel hra již nebyla tak dobrá. První poločas byl z naší strany opatrný, převážně jsme bránili. V brance jsme vyzkoušeli nového gólmana Láďu Kraba. Můžeme říci, že nás nezklamal a v důležitých okamžicích mužstvo podržel. V úvodu utkání si Žihobce vynutili svou dobrou kombinační hrou mírnou převahu,  žádnou nebezpečnou situaci si nevypracovali. V 18. min. nás domácí rychlým protiútokem přečíslili, jejich prudký centr z křídla si naše obrana srazila do branky. prohráváme  0 : 1. Až v 27. min. jsme poprvé ohrozili branku domácích. Tutovku neproměnil Z. Kubík, jeho slabá střela ve velkém vápně skončila v náručí domácího gólmana. V 34. min. po naší pěkné akci vybojoval míč L. Šumpík a poslal rychlíka J. Texlera do samostatného nájezdu na brankaře domácích a  Jirka nezaváhal, vyrovnáváme na 1 :1.  

Úvod druhého poločasu byl opět v režii domácích. Ve 51. min. prošel nejmladší hráč na place sušický Milan Prchlík, hrající za Žihobce naší obranou a prudkou střelou k tyči nedal našemu gólmanovi šanci. Prohráváme  1 : 2.  V této době se naše hra rozpadla, pouze jsme nakopávali míče. Mezihra bohužel žádná nebyla, po druhé přihrávce, když byla, jsme míč  odevzdali. Jenom díky dobré obranné činnosti a gólmanovi domácí S.G. nepřidala další branku. Střeleckých příležitostí měla několik. Fotbal však není o šancích, ale o vstřelených brankách. Na posledních 10. min vysunul trenér Šuba stopera P. Balu do útoku, jako třetího útočníka a v 74. minutě po jeho střele skóroval P. Kolařík.  Závěr zápasu jsme hráli aktivněji, brankové příležitosti si obě mužstva nevypracovala.

 Sestava :  Krab Ladislav, Bala Petr, Kába Petr, Kubík Zdeněk, Míka Jan, Bachroň Jiří, Kolařík Petr, Koláček Libor, Texler Jiřík, Šumpík Ladislav

 Střídal : Brzák Miloš, Kareš Petr

 Příště se sejdeme tuto sobotu dne 13. října 2018 v 13:15 hod. v Žichovicích. Od 14:00 hod. sehrajeme utkání s S.G. Horažďovice. Poté následuje posezení s oslavencem Zdeňkem Kubíkem.