Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Košutka Plzeň – TJ Žichovice 3:1 (1:0)

29. Říjen 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Jak už bývá zvykem,tak na venkovní zápas jeli opět jen skalní výjezďáci – 7 ks, doplněni o sváteční hráče, naštěstí se počet zastavil na čísle 11 a tak jsme mohli v plném počtu nastoupit a pokusit se urvat nějaký ten bodík do našlapané tabulky. Nejpříjemnějším zážitkem celého dne byl obligátní sraz v cukrárně v HD a pak výborná večeře u Švejka v Nepomuku,takže jak krásně nám tato gastro tour začala, tak i krásně skončila, akorát ten mezičlánek byl slabší.

Hosté měli v první půlce platonický tlak bez šancí,když jsme si mysleli,že poločas skončí bez branek,tak po odraženém rohu se tvrdou střelou z 25-ti metrů trefil M.Kadlec,škoda… V druhé půli jsme si vytvořili i my zajímavé šance, ujala se jen hlavička Krýsla po rohovém kopu – korekce na 2:1. Když jsme se nadechovali k vyrovnání, tak nás hosté z breaku potrestali a pak z dalšího breaku přidali na konečných 3:1,což asi spravedlivě odpovídá vypracovaným šancím a předvedené hře.

Nyní máme doma nelehkého soupeře z Černic,situace v tabulce již začíná být vážná. Očekáváme,že většina absentovaných hráčů navštíví vyhlášené lidové léčitele v regionu a ti je zázračně dají dohromady. Po tomto zápase proběhne opožděné zápisné,tak si vemte doma propustky.

Sestava:S.Klas-D.Staněk,L.Mourek,R.Beneš,F.Pavlík-M.Mareš,V.Hanzlík,J.Landa,

L.Černý-J.Krýsl,J.Šimáček

Branka:77.min.J.Krýsl

Rozhodčí:L.Fanfule-H.Mifková,V.Čermák

Diváci:50