Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Myslív – TJ Žichovice “B” 5 : 0 (0 : 0)

27. Březen 2018 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

K prvnímu mistrovskému utkání jsme odjeli bez několika opor, ale s očekáváním, jak se nám povede. Většina hráčů viděla kulatou mičudu až po několika měsících. Zimní spánek dělá hodně. Hřiště v Myslívě bylo hodně podmáčené a proto jsme zvolili velice defenzivní taktiku. První poločas byl z naší strany překvapivě dobrý, hráči byli ukáznění a až na výjimky jsme hrubou chybu neudělali. Domácí byli sice herně lepší, jsou na druhém místě tabulky, ale žádnou tutovku si nevypracovali.

Do druhé půle jsme šli se stejnou obrannou taktikou, soupeř však přidal na aktivitě. Po hodině hry nám došel dech. Nepomáhalo střídání a domácí se stále více tlačili do našeho vápna. V 65. min. jsme snad chtěli rozhodnou zápas, chyba jako hrom. Stoperská dvojice se vydala na steč a obranu jistil pouze nejstarší hráč na hřišti Petr Kába. Domácí využili naší ztrátu míče poblíž jejich velkého vápna. Rychle rozehráli a Dominik Vavřička běžel sám z půlky na našeho brankaře a svůj nájezd proměnil. Tato chyba změnila ráz celého utkání. Když v 72. min. obdobně zaspala naše obranná činnost, bylo to už 2 :0. Branku vstřelil stejný hráč Dominik Vavřička. Po několika střídáních jsme se snažili hru oživit a hlavně vstřelit kontaktní branku, začali jsme aktivněji hrát. Chyběl tomu moment překvapení a hlavně střelba. V 79. min. přišla další hrubá chyba, tentokrát našeho brankáře, slabou střelu z 25 metrů chytal do koše a tato se mu těsně před ním odrazila od drnu, změnila směr  a prošla kolem nohy do naší branky. Domácí vedli 3 : 0. Branka byla připsána Jiřímu Moravcovi. Poté jsme byli rádi, že v závěrečných minutách domácí proměnili pouze dvě své šance a konečný výsledek je 5 : 0. Skórovali Zdeněk Marek, krásně přes zeď a Daniel Konigsmark. Velká škoda, většinu zápasu jsme hráli dobře, ale závěr jsme odchodili. V 88. min. jsme poprvé ohrozili branku domácích !! Střelou z 35 metrů. To je také důvod proč jsme neskórovali.

Sestava : R. Ptáček; P. Kába, David Šuba, D. Šperl, T. Hami, J. Šuba, P. Bala, K. Brož, M. Tábor, F. Pavlík, J. Rejšek

Střídali : J. Pavlík, P. Hlobík, J. Balák, J. Mika

K druhému utkání nastoupíme doma tuto neděli 1. dubna 2018 od 15:00 hodin proti mužstvu H. M. Boží. Sraz ve 14:15 hodin.