Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Slavoj Žihle – TJ Žichovice 2:1(1:0)

23. Září 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do daleké Žihle jsme jako obvykle měli veliké problémy se sestavou, z různých důvodů nemohlo vyrazit na dvouhodinou cestu autem 15 hráčů ! Všem, co jeli patří poděkování, hlavně s chřipkou hrajícímu kapitánovi R.Benešovi a veteránovi P.Balovi.
V začátku utkání nás 2x podržel S.Klas v naší brance,ale v 18.min. byl již krátký na tvrdou přesnou hlavičku domácího Krofta, který zcela sám po rohovém kopu otevřel skóre utkání.Další šance domácích byli neškodné a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.V 61.min. se nám podařilo po breaku zásluhou O.Chalupy vyrovnat a v hlavách už jsme měli myšlenku na remízové utkání.Bohužel umístěnou střelou z 25-ti metrů rozhodl o vítězství Žihle J.Nový.
Byla to škoda,protože Žihle byla dnes opravdu k poražení, nebýt několika absencí,tak byla velká šance na dobrý výsledek,ale to je kdyby a každý nevnímá fotbal jako svoji prioritu…,tak to v dnešní době chodí a není to problém jenom našeho týmu.Zápas v přátelském duchu výborně řídila i trojice rozhodčích.

Seznam omluvenek:
O.Musil-dovolená,L.Červený-dovolená,I.Butnaru-dovolená,P.Bláha-divadlo,F.Pavlík-14dnívybírá brambory,asi velká úroda, gratulujeme,J.Smetana-vybírá brambory,J.Landa-práce,J.Šimáček-rodinné důvody,V.Hanzlík-nemocný,P.Tuček-nemocný,Hami-nemocný,R.Šiška-koučuje Chanovice,M.Špírek-zlomená noha,V.Staněk-výlet na Moravu,L.Šumpík-zraněn

Branky:18.min.Krofta,76.min.J.Nový-61.min.O.Chalupa

Sestava:S.Klas-V.Jech,L.Mourek,R.Beneš,L.Černý-M.Hlaváč,D.Staněk,J.Krýsl,O.Chalupa,
M.Mareš-P.Bala(78.min.P.Rojík)

Nejlepší hráč:O.Chalupa

Rozhodčí:H.Mifková-H.Šálková,Z.Kašpar,DS:Z.Bartošek
Diváci:90