Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Sokol Mrákov – TJ Žichovice 1:3 (0:2)

23. Duben 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do Mrákova jsme přijeli bez 6-ti hráčů našeho kádru (Bujok,Butnaru,J.Beneš,Musil,Jech,Landa) a tak trenér Čakrt zvolil defenzivní taktiku, která do puntíku vyšla. Trochu to připomínalo náš domácí zápas s Bukovcem, ale v opačném gardu. Domácí drželi míč častěji na svých kopačkách,měli územní převahu,vytvořili si i šance, které ale skvělý J.Kozlík vždy zneškodnil. První branku zápasu vstřelil žichovický gladiátor J.Šimáček po důrazu ve vápně a tvrdou přízemní střelou nedal domácímu brankáři Korbovi šanci. Při dalším našem druhém gólu domácí brankář udělal chybu, kterou využil opět J.Šimáček, nicméně jeho střelu ještě dorazil na brankové čáře do prázdné branky L.Červený.
V druhém poločase se obraz hry nezměnil, a když R.Beneš po rohovém kopu M.Linharta málem hlavičkou protrhnul síť domácí branky,bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Mrákovští už jen korigovali v 82.min. Stýskalem z pokutového kopu. Všichni, kteří dnes nastoupili zvládli zápas na výbornou, hlavně takticky a bojovností.

Nejlepší hřáči:
J.Šimáček,J.Kozlík

Branky:82.min.Stýskal z PK-25.min.J.Šimáček,42.L.Červený,66.min.R.Beneš

Sestava:
J.Kozlík-F.Pavlík(91.min.Š.Valigurský),R.Beneš,D.Staněk,L.Černý-V.Staněk(77.min.P.Bláha),L.Mourek,P.Rojík,M.Linhart,L.Červený-J.Šimáček

Rozhodčí:H.Šálková,S.Sladký,J.Komínek, DS:V.Havránek
Diváci:150