Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Sušice “C” – TJ Žichovice “B” 6 : 3 ( 3 : 2 )

2. Květen 2018 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

Utkání prvního týmu tabulky s posledním přinesl zajímavý zápas s gólovými hody.Již ve 2. min. šel sám na brankaře domácích kanonýr P. Bala, ale trestuhodně zahodil. Jeho slabou střelu do náruče domácí brankař zlikvidoval. Poté se začali prosazovat domácí hráči. Výbornou kombinací se dostávali do několika brankových příležitostí. Dvě šance proměnili. Ve 14. min. M. Kulhánkem a v 18. min. P. Hrubcem. Žichovice, ale měli ve svých řadách G. Bujoka, nejlepšího hráče na hřišti. Na góly domácích odpověděl G. Bujok ve 22. min. po krásné akci středové řady. Ve 28. min. překvapil domácího brankaře M. Tábor a ranou z dálky vyrovnal na 2 : 2. To však nebylo všechno ve 31. min. se samostatně prosazoval G. Bujok a jasný pokutový kop se nepískal. Bohužel dohady a nesoustředěnost vedly k třetí brance domácích. Za stavu 3 : 2 pro domácí se šlo do kabin.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem se poprat o nějaké body a překvapit lídra tabulky. Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, ale v 53. min. přišla chyba naší obrany a z blízka se trefil M. Kulhánek. Domácí znovu vedli o dvě branky 4 : 2. Pak začal úřadovat G. Bujok. Domácí obrana si s ním nevěděla rady. Po samostatné akci v 60. min. snížil na 4 : 3. Naši hráči opět ožili a mohlo být ještě líp. V 73. minutě utíkal domácí obraně kdo jiný než G. Bujok, ale byl sestřelen domácím obráncem, který měl již předtím jednu žlutou kartu. Bohužel pan rozhodčí tento zákrok posoudil pouze jako nedovolený , bez karetního ocenění. V závěru nám došly síly a domácí po našich hrubkách brankami v 75. min P. Sotonou a v 88. min. M. Mirošem upravili konečný výsledek na 6 : 3. Závěr zápasu dochytal P. Bala. I přes prohru bych chtěl našim hráčům za předvedený výkon poděkovat.

 Sestava : R. Ptáček, D. Šuba, P. Kába, F. Pavlík, J. Rejšek, P. Kolařík, K. Brož, G. Bujok, T. Hami, P. Bláha, P. Bala

 Střídali : M. Tábor, Z. Kubík, J. Krejčí, J. Balák, J. Bachroň

 K poslednímu utkání ve skupině se sejdeme v neděli dne 6. května 2018 v 15:00 hodin na domácím hřišti proti mužstvu Zavlekova. Sraz ve 14:15 hodin.