Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice “B” – SK Nalžovské Hory 4 : 3 ( 3 : 0 ) Penalty 5 :4

6. Červen 2018 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

K poslednímu domácímu utkání nadstavbové části jsme přivítali mužstvo z Nalžovských Hor. První poločas byl z naší strany jeden z nejlepších na jaře. Hned od začátku jsme hráli aktivně, měli dobrý pohyb a vytvářeli jsme si střelecké šance. Už ve 3. min. vyslal P. Bala kolmici na P. Bláhu, který běžel sám na hostujícího gólmana, ale svou šanci neproměnil. V 11. min. vedeme 1 : 0. Trefil se J. Rejšek. Ve 20. min. udělal gólman hostů chybu, když netrefil míč při odkopu a F. Pavlík svou šanci proměnil, vedeme 2 : 0. Ve 27. min. trestný kop F. Pavlíka minul těsně břevno hostující branky. Další střelecké šance neproměnil P. Kolařík a P. Bala. Ve 32. min. rozhodčí Aneta Hanzlíková odpískala pro domácí pokutový kop, který proměnil R. Ptáček a upravil poločasový výsledek na 3 : 0.

Druhý poločas byl z naší strany špatný. Nic se nedařilo, chyběl pohyb, nikdo nepodržel míč a hlavně nic nevymyslel. Obrana sice odolávala náporu hostů, ale v 72. min. svou převahu hosté korunovali brankou A. Jedličkou a snížili na 3 : 1. Nervozní závěr zápasu jsme nezvládli i přesto, že byl v 83. min. hostům vyloučen F. Polena. Po hrubých chybách v 85. min a 89. min. bylo vyrovnáno na 3 : 3.

Penalty umíme kopat a proto vyhráváme 5 . 4. Proměnili J. Rejšek, P. Bláha, M. Tábor, P. Bala a R. Ptáček.

Sestava : R. Ptáček, D. Šuba, P. Kába, F. Pavlík, J. Rejšek, P. Kolařík, D. Šperl, T. Hami, M. Tábor, P. Bláha, Střídali : J. Bachroň, P. Hlobík, J.Balák, J. Pavlík

K předchozím utkáním doplňuji pouze výsledky. Vedoucí týmu V. Pešťák podrobnosti nedodal.

12.5. 2018 SK N. Hory – Žichovice 0 : 1 ( 0:1) branka P. Bala

27.5. 2018 Žichovice – H. Matky Boží 3 : 2 ( 1 . 1) branky F. Pavlík 2x, P. Hlobík