Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice “B” – Sokol Hradešice “B” 2 : 1 (1 : 1 ) Pen. 5 : 4

19. Duben 2018 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

Za ideálního počasí jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo z Hradešic. K utkání se dostavili dlouhodobě zranění T. Frýda a P. Bala.První poločas byl vyrovnaný s minimem střeleckých šancí na obou stranách. Z toho mála zmiňuji střelu P. Baly v úvodu utkání, který z 15 metrů trefil hostujícího gólmana . Ve14. Min., při první šanci hostů obrana neuhlídala V. Kotiše a tento zkušeně proměnil. Prohráváme 0 : 1. Poté jsme začali hrát aktivně a ve 28. min. po krásné akci vyrovnal K. Brož na 1 . 1. Bohužel se ve 30 min. znovu zranili T. Frýda a P. Bala. Oba naši útočníci a do konce poločasu jsme si už gólovou šanci nevytvořili.

Do druhého poločasu jsme vsadili na mládí. V útoku hrajícímu J. Balákovi scházeli ve 48 min. Jen centimetry. To bylo v ofenzívě vše. Ne že bychom se nesnažili, ale k přímému ohrožení branky hostů jsme se nedostali. Výborně hrajícího K. Brože si hostující obrana pohlídala a postupně nás hosté začali přehrávat. Sice si vytvořili několik dobrých střeleckých šancí, ale buď netrefili bránu, nebo nás výtečnými zákroky zachránil brankář R. Ptáček. V 72 min. byl po druhé žluté kartě vyloučen D. Šperl. Poslední část utkání jsme se štěstím ubránili. Když hosté pohrdli vyhrát v základní hrací době, tak došlo na penalty. No a ty jsme vyhráli a získali druhý bod. První penaltu proměnil K. Brož, hosté se rovněž nemýlili. Druhou penaltu proměnil veterán Z. Kubík, hosté bránu přestřelili. Ve třetí sérii neproměnil M.Tábor, hosté ano. Bylo vyrovnáno na 2 : 2. Ve čtvrté sérii proměnil F. Pavlík, v páté J. Rejšek. Rovněž hosté obě penalty proměnili, bylo vyrovnáno na 4 : 4. V šesté sérii hosté nedali a D. Šuba proměnil. Konečně jsme vyhráli. Naposledy jsme zažili vítězný zápas 22.10. 2017 v Zavlekově.

 Sestava : R. Ptáček, P. Kába, J. Rejšek, D. Šuba, D. Šperl, K. Brož, P. Kolařík, F. Pavlík, J. Krejčí, T. Frýda, P. Bala

Střídali : J. Pavlík, T. Hami, M. Tábor, J. Balák, Z. Kubík

 K dalšímu utkání se sejdeme za 14 dnů v Sušici dne 29.4. 2018 v 16:15 hodin. Utkání sehrajeme na UMT. Odjezd ze hřiště v 16:00 hodin.