Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – FC Rokycany B 6:1 /2:1/

31. Březen 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do dalšího domácího zápasu jsme vstoupili s odhodláním potvrdit minulý výkon proti Mochtínu a plně bodovat, obojí se nám podařilo. V prvním poločase jsme měli více ze hry a náš nápor korunoval gólem s chutí hrající G.Bujok, skóre navýšil agilní O.Musil, ale bohužel do poločasu jsme inkasovali z jediné střely na branku, korigoval T.Cibulka po breaku středem obrany.
Ve druhém poločase již bylo na hřišti pouze domácí mužstvo a navýšili jsme skóre až na 6:1, po pěkných gólech I.Butnara, D.Staňka a umístěnou hlavičkou M.Linharta, který se zavěsil do vzduchu a jeho hlava – kladivo udeřila míč z výšky 225 cm. Naše hra se stále zlepšuje, a proti podzimní části sezóny hlavně dáváme góly a jsme produktivní. Abychom se posunuli do středu tabulky, tak je nutné v tomto trendu pokračovat i nadále, v příštím týdnu zajíždíme do Chlumčan.

Hráč utkání: celý tým – nikdo

Branky:29.min.G.Bujok,36min.O.Musil,57.min.M.Linhart,64.min.I.Butnaru,
65.min.D.Staněk,79.min.I.Butnaru – 42.min.T.Cibulka

Sestava:J. Kozlík- D. Staněk, J. Beneš, O. Musil(72. F. Pavlík), M. Linhart(86. P. Bláha) , R. Beneš, P. Rojík,(44. I. Butnaru) , G. Bujok (88. J. Balák), L. Černý, J. Šimáček(80. L. Červený) , V. Jech

Rozhodčí: Duspiva Václav – LIŠKUTÍN Antonín, ŘÍHA Zdeněk, DS: V.Lešetický
Diváci: 70