Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – FK Holýšov 3:1 (2:1)

15. Listopad 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Úvod utkání patřil leadrovi tabulky z Holýšova,když již ve 3.min. využil nešťastného odrazu míče Vnouček a obstřelil brankáře Klase.To nás ještě více nabudilo, v 10.min. byl ve vápně faulován L.Černý,I.Butnaru s přehledem proměnil penaltu a bylo srovnáno na 1:1.Ve 39.min. se po přihrávce D.Šperla prosadil umístěnou střelou O.Chalupa a tak se šlo do šaten s příznivým skórem 2:1.

I v druhém poločase jsme si šli za zaslouženým vítězstvím,v 53.min. se opět pěknou střelou prosadil I.Butnaru a do konce zápasu se již skóre nezměnilo.Vytvořili jsme si více šancí než soupeř,a když už na naši branku něco šlo,tak vše pochytal jistý a spolehlivý S.Klas.

V posledním zápase podzimní části jsme potřebovali naplno bodovat a to jsme také splnili.Celý tým zápas odmakal a tak se mohlo jít na dokopnou s dobrou náladou.Dokopná dopadla opět na výbornou,i díky tomu,že nás po čase opět navštil náš Martin Čífka Linhart. Třešničkou celého večera byl myslivecký ples v Čepici a následná after párty ve strakonickém Infernu.

Branky:I.Butnaru 2( 1 z PK),O.Chalupa

Nejlepší hráč:celý tým

Sestava:S.Klas-L.Černý,L.Mourek,D.Staněk,F.Pavlík-O.Chalupa,R.Šiška(68.min.V.Hanzlík),J.Landa(90.min.M.Mareš),
J.Krýsl,I.Butnaru-D.Šperl(74.min.Z.Malík)

Rozhodčí:M.Vocelka-V.Čermák,J.Klik

ŽK:5:1

Diváci:60

 

 

Zraněni:J.Šimáček,R.Beneš,M.Špírek,V.Stanek,P.Rojík,V.Jech-natržený stehenní krátký posilovač z posilovny

Omluveni:O.Musil – rodinné důvody,M.Hlaváč – oslava