Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – SK Starý Plzenec 4:3 (3:0)

23. Září 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Konečně jsme v 6.kole byli v kompletní sestavě a na hřišti to,v hlavně 1.poločase,bylo znát.Kdybychom však po 5-ti minutách prohrávali o dvě branky,nikdo by se nemohl divit.Hosté neproměnili ani samostatný nájezd,když od poloviny hřiště ve dvou sami běželi na M.Hlaváč,hostující útočník z malého vápna přestřelil branku.Brzy jsme pak po rychlém úniku otevřeli skóre utkání,po dlouhém přesném pasu všem utekl I.Butnaru a prostřelil hostujícího brankáře.Ve 13.min.zvyšoval na 2:0 O.Musil,a když po akci O.Musila navýšil skóre I.Butnaru,zdálo se být rozhodnuto.
Již ve 48.min.z pokutového kopu za faul snížil P.Menšík,I.Butnaru opět odpověděl střelou z velkého vápna na 4:1. Hosté stačili už jen korigovat na 4:3, zbytečně jsme utkání zdramatizovali,ale výsledek jsme si již udrželi.Divácky atraktivní utkání pro nás nakonec dopadlo dobře a připsali jsme si důležité vítězství.

Branky:I.Butnaru 3(10.min,15.min.,55.min),O.Musil(13.min)

Sestava:M.Hlaváč-V.Jech,L.Mourek,R.Beneš,L.Černý(88.min.P.Bláha)-O.Chalupa,D.Staněk(85.min.S.Klas),L.Červený,O.Musil,J.Krýsl-I.Butnaru(65.min.J.Landa)

Nejlepší hráč:I.Butnaru
Rozhodčí:M.Vocelka-L.Kříž,R.Schveinert
Diváci:80