Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Kralovice 1:0 (0:0)

21. Srpen 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ani v prvním domácím zápase jsme nebyli zdaleka kompletní, totéž však o sobě říkali i hosté. Se sebezapřením nastoupil i tiskový mluvčí Viktorie Plzeň Václav Hanzlík, takže jsme dali dohromady 11 zdravých lidí a mohlo se hrát…Ve vyrovnané první půlce si každá strana připsala jednu velkou brankovou příležitost, ve 32.min. šel sám hostující útočník na M.Hlaváče, ale netrefil zařízení. Ve 44.min. měl podobnou šanci domácí I.Butnaru, trefil se do nohou padajícího brankáře R.Šotta.
Druhá půle byla podobná té první a tak se čekalo na gól, který bude s velkou pravděpodobností gólem vítězným. Za trpělivou a zodpovědnou hru jsme byli odměněni my, když v 72.min. našel milimetrovým 30-ti metrovým centrem M.Špírek I.Butnara, který si pohrál s kralovickými stopery a přízemní střelou rozhodl utkání. Po té zlikvidoval brankář M.Hlaváč nájezd J.Lavičky a i tečovanou těžkou střelu do protipohybu nevídaným famózním zákrokem ala dominátor.Když už byl domácí brankář překonán, tak ho na brankové čáře zaskočil P.Bláha a zachránil tak jistý gól. Vývojem utkání hosté poněkud nervozněli, a my si již vítězství pohlídali. Základem naší výhry bylo kolektivní pojetí hry, dodržení taktiky trenéra Čakrta a hlavně výborné pokrytí nejlepšího střelce hostů J.Lavičky, kterému celý zápas dýchal na záda mladičký P.Bláha.V příštím kole jedeme v sobotu do Mochtína,kde bychom rádi zase nějaký bodík odvezli.

Branka: 72.min. I.Butnaru

Nejlepší hráč:P.Bláha,celý tým

Sestava:M.Hlaváč-P.Rojík,V.Jech,R.Beneš,L.Mourek-O.Chalupa,I.Butnaru(86.min.D.Staněk),M.Špírek,P.Bláha,L.Červený-V.Hanzlík(63.min.F.Pavlík)

Rozhodčí:T.Doksanský-Z.Kašpar,V.Burda, DS:M.Harmady
Diváci:90