Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Košutka Plzeň 0:2 (0:1)

14. Květen 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dalším domácím zápase jsme chtěli vyhrát a posunout se do klidnějších vod v tabulce, nestalo se tak. Opět bez 5-ti hráčů, což už je klasika….takže oproti posledním 4 zápasům s nadsázkou řečeno: nechyběl nikdo a byli jsme zase kompletní. Citelnou,nečekanou ztrátou se projevila absence zraněného R.Beneše na postu stopera.
Vsadili jsme na defenzivní styl hry, se kterým si hosté neuměli poradit, měli územní převahu, leč platonickou bez gólového vyjádření. Bohužel jsme však ve 34.min. nechali zcela volného P.Straku, který se, po centru z pravé strany a hlavičce z malého vápna, nemýlil.
Ve druhé půli jsme otevřeli více hru, která se tak vyrovnala. Výsledkem bylo navýšení na 0:2, kdy se po rohovém kopu prosadil P.Macht. Vysunutím J.Šimáčka jsme byli v útoku, proti první půli, mnohem nebezpečnější, několik závarů ale brankou neskončilo a tak hosté zaslouženě vyhráli.

Nejlepší hráč:L.Černý

Sestava:J.Kozlík-F.Pavlík,D.Staněk,J.Šimáček,L.Černý-P.Rojík,L.Mourek,V.Staněk(66.min.L.Červený),M.Linhart,J.Beneš(68.min.P.Bláha)-I.Butnaru

Rozhodčí:M.Chmelík,Z.Špindlerová,F.Petrželka, DS:V.Havlík
Diváci: 80