Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Sokol Kralovice 2:1 /0:0/

29. Duben 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Do “6-ti bodového” utkání s Kralovicemi jsme vstoupili opět bez 5-ti hráčů základní sestavy a na hřišti to bylo znát. Většinu zápasu měli hosté územní převahu, měli často míč na svých kopačkách, ale my měli zase ve svých řadách G.Bujoka a poctivě, zodpovědně jsme bránili.
V nadsázce by se dalo říci, že to byl souboj G.Bujok vs. TJ Kralovice.
Po bezbrankovém 1.poločase, ve kterém se toho moc podstatného nestalo, vyjma nebezpečné hlavičky G.Bujoka z malého vápna, jsme do druhé půlky vstoupili úspěšně, v 50.min. G.Bujok vybojoval rohový kop, po kterém se sám hlavou prosadil-1:0. V 53.min. to již bylo 2:0, G.Bujok byl faulován a po rozehrání trestného kopu opět hlavou úspěšně zakončil za záda brankáře Bodurky. Další tvrdou střelu G.Bujoka Bodurka již kryl.Tlak hostů vyvrcholil v 88.min., to se hlavou po rohovém kopu prosadil P.Koča. Více již hosté nestihli, výsledek jsme si již pohlídali. Asi to moc pohledný fotbal nebyl, ale účel světil prostředky, připsali jsme si důležitou výhru.

Nejlepší hráč:G.Bujok

Branky: 50.min.a 53.min.G.Bujok-88.min.P.Koča

Sestava:J.Kozlík-L.Černý,G.Bujok,R.Beneš,J.Beneš-M.Linhart/89.min.P.Bláha/,L.Mourek,P.Rojík,V.Staněk/78.min.M.Tábor/-J.Šimáček,L.Červený/90.min.Š.Valigurský/

Rozhodčí:M.Valenta,V.Čermák,M.Vocelka, DS:P.Churý

Diváci:80
ČK: 91.min.J.Beneš – po 2. ŽK