Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Sokol Plzeň Černice 1:2 (0:1)

5. Listopad 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Důležitý domácí zápas jsme bohužel nezvládli a smolně jsme o jednu branku prohráli.V prvním poločase jsme hráli z bloku, se kterým si hosté nevěděli rady. Prosadili se však po rohovém kopu,když neobsazený hráč se štěstím prostřelil S.Klase.V druhé polovině jsme změnili taktiku a hosty přimáčkli na jejich polovinu. Vytvořili jsme si 8 gólových šancí, ale ujal se přesně zahraný přímý kop I.Butnara, který vyrovnal na 1:1. V 83.min. po chybě v obraně hosté vstřelili vítěznou branku a zbytek utkání si již pohlídali.Světlým okamžikem utkání byl famózní výkon brankáře S.Klase,který dokonce hostům zneškodnil i pokutový kop.

Opět jsme prohráli a opět tato prohra je z kategorie zbytečných, na marodku se přidal nyní i J.Šimáček,který musel střídat již v 15.min.,což jistě na hřišti bylo znát.Možná,že se do příštího týdne někdo uzdraví a možná budou mít všichni chuť jet v neděli na poslední zápas do Rokycan,kde již nutně potřebujeme bodovat.

Sestava:S.Klas-D.Staněk,R.Beneš,L.Mourek,V.Jech-L.Černý,J.Krýsl,P.Bláha(55.min.D.Šperl),F.Pavlík,I.Butnaru-J.Šimáček(15.min.V.Staněk)

Branka:I.Butnaru

Nejlepší hráč:S.Klas

Rozhodčí:Fencl-Bogdan,Burda

Diváci:50