Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Sušice 2:0 (1:0)

2. Září 2018 | Publikoval | V rubice Aktuality

Už jsme si všichni zvykli, že nám od začátku soutěže stabilně chybí, či spíše už nechybí, 5 hráčů, a tak se utkání se odehrávalo v podobném duchu jako před týdnem v Mochtíně. Soupeř hrál, my jsme pozorně a disciplinovaně bránili. Ve 26.min. jsme se první střelou na branku dostali i do vedení, když I.Butnaru z úhlu prostřelil brankáře Kubů. Sušičtí mohli do poločasu srovnat, ale velkou šanci Klímy včasným vyběhnutím zlikvidoval náš nový brankář S.Klas,který při své premiéře v našem dresu byl klíčovou postavou tohoto derby.
Druhý poločas byl podle stejných not, a když se po přihrávce od I.Butnara v 75.min. prosadil M.Špírek, bylo tak rozhodnuto,že body zůstanou doma v Žichovicích. Nic na tom nezměnili ani dobře zahrané volné přímé kopy od Hubáčka a M.Kulhánka, které opět bravurně pochytal brankář S.Klas.
Se Sušicí jsme si připsali první historickou výhru ze vzájemných soubojů a tak se v Žichovicích přepisovaly dějiny … nyní zajíždíme k nováčkovi soutěže do Kaznějova.

Branky:26.min.I.Butnaru,75.min.M.Špírek
Nejlepší hráč:S.Klas

Sestava:S.Klas-F.Pavlík,R.Beneš(62.min.D.Staněk),L-Mourek,V.Jech-M.Špírek,P.Rojík,O.Chalupa,L.Červený,I.Butnaru(90.M.Hlaváč)-P.Bláha(66.J.Šimáček)

Rozhodčí:M.Valenta-L.Kopáček,R.Brůha,DS:Harmady
Diváci:180