Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice “B” – Sokol Zavlekov 3 : 2 ( 1 : 1 )

7. Květen 2018 | Publikoval | V rubice Béčko, Stará garda

K poslednímu utkání základní části naší skupiny jsme za krásného počasí přivítali mužstvo středu tabulky ze Zavlekova.

Už v první čtvrthodince měla obě mužstva několik střeleckých šancí. V 8. min. F. Pavlík střelou z úhlu minul branku. Z následného protiútoku šel hostující útočník sám na našeho gólmana R. Beneše, ale tento jeho střelu skvěle chytil. V 15. min. prudká střela P. Baly těsně minula hostující branku. Pak to konečně přišlo v 38. min. se kopal pokutový kop po ruce domácího obránce ve vápně a P. Bala se nemýlil, vedeme 1 : 0. Když už na časovém ukazateli naskočila 45. min. nepokryla naše obrana hostujícího D. Maděru a tento hlavou vyrovnal. Za tohoto stavu šla obě mužstva do kabin.

V úvodu druhé půle jsme si vytvořili několik šancí na gól, ale skóre se neměnilo. V 52. min. prudká střela G. Bujoka z hranice velkého vápna provětrala rukavice gólmana hostů. V 56. min. znovu G. Bujok šel sám z úhlu na hostujícího gólmana, ale svou příležitost chtěl vyšperkovat přihrávkou na volného P. Balu. Centr byl však nepřesný. Poté se ke slovu dostávali hosté. v 69. min. jsme dostali druhý laciný gól. Trestný kop se odrazil od naší zdi k volnému J. Maxovi a ten se nemýlil. Znovu prohráváme 1 : 2. V poslední části utkání jsme zabrali. K vyrovnání nám pomohl krásný gól hostujícího obránce H. Pacholíka hlavou do šibenice a srovnal na 2 : 2. V 79. min. se znovu prosadil P. Bala a přesnou střelou rozhodl celé utkání 3 : 2. Závěr jsme si pohlídali a hosty do šance již nepustili.

 Sestava : R. Beneš, D. Šuba, P. Kába, F. Pavlík, J. Rejšek, P. Kolařík, D. Šperl, J. Bachroň, G. Bujok, L. Mourek, P. Bala

Střídali:  T. Hami, M. Tábor, Z. Kubík, P. Bláha