Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

FK Svéradice – TJ Žichovice 0:3 (0:0)

23. Září 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

K malému derby jsme zajížděli s cílem potvrdit domácí výhru a přiblížit se tak týmům v popředí tabulky. I když i naše hřiště není ideální, tak ve Svéradicích náš čekal tvrdý, nerovný beton. Z toho také pramenilo hodně nepřesností v rozehrávce a obraz hry se tak zúžil na atletické dovednosti a bojovnost,moc pěkného fotbalu první poločas nepřinesl.

Po důrazné poločasové rozpravě jsme do druhého poločasu vlétli nabuzení a po 5-ti minutách byl zápas rozhodnut. Své samozřejmě udělalo i střídání,když nový hráč na hřisti K.Krejčí vnesl do hry klid a přesnou rozehrávku.Již ve 48.min.si po rohovém kopu dal odrazen od tyčky vlastní gól Petrášek a v 50.min.rozvlnit síť i náš Š.Říha. Domácí po tomto gólu víceméně odpadli, přičemž jejich brankář chytil ještě další 3 tutové brankové příležitosti.V 77.min. skóre navýšil K.Krejčí,když bezpečně proměnil pokutový kop, který byl nařízen za ruku domácího L.Pícky. V klidu jsme si pak dokráčeli k zasloužené výhře, která tentokráte byla hodně ubojovaná a stála nás hodně sil.

 

Sestava:J.Kozlík-K.Brož(76.min.J.Krýsl),D.Žáček,V.Jech,D.Staněk-J.Motl(79.L.Mourek),O.Chalupa,Š.Říha,P.Rojík(46.min.K.Krejčí),I.Butnaru(67.min.V.Hanzlík)-M.Špírek

Nejlepší hráč:celý tým

Rozhodčí:J.Křen-L.Kříž,J.Jakš, DS:P.Komanec

Diváci: 200